Η εξομολόγηση του Dj Pitsi για την Ελένη Μενεγάκη: «Με κομπλάρει, ειδικά όταν…»

Ο Dj Pitsi, ο οποίος βρίσκεται φέτος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο DownTown Κύπρου και μίλησε για όλα στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου. Μεταξύ άλλων, ο γοητευτικός dj που ανήκει στο δυναμικό της Panik Records μίλησε για την συνεργασία του με την “βασίλισσα” της ελληνικής τηλεόρασης.

«Η πρόταση για να ενταχθώ φέτος στην ομάδα της Ελένης έγινε τελείως ξαφνικά, από την αρχισυντάκτρια της, την Ελένη Γελαλή. Μου είπαν απλά “ψάχνουμε έναν νέο, ωραίο, που να είναι μέσα στα πράγματα, με μοντέρνες ιδέες – αν ενδιαφέρεσαι και είσαι διαθέσιμος, θα θέλαμε να είσαι στην εκπομπή”. Μετά, όλα τ’ άλλα πήραν τον δρόμο τους», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ήμουνα πολύ τυχερός που έκανα πέρσι τηλεόραση και είδα, περίπου, τι γίνεται -έστω, για μικρό χρονικό διάστημα- γιατί, αν γνώριζα φέτος την Ελένη Μενεγάκη τηλεοπτικά, χωρίς προηγούμενη τηλεοπτική εμπειρία, δεν θα ‘χα συνέλθει ακόμα! Με κομπλάρει η Ελένη! Ιδιαίτερα όταν μου κάνει ξαφνικές “εφόδους” – εκεί που λέει κάτι, ξαφνικά έρχεται προς το μέρος μου αναφέροντας το οτιδήποτε. Δεν την έχω απομυθοποιήσει, όχι. Κι ούτε θέλω! Επαγγελματικά, είναι ένας πολύ σοβαρός και απαιτητικός άνθρωπος, αλλά η αντιμετώπισή της προς εμένα ήταν πέρα από σωστή – κι ίσως να είναι και από τους λίγους ανθρώπους που μου ‘χουν φερθεί έτσι! Είναι ευγενική, κάθε μέρα μου δείχνει το πόσο πολύ θέλει να είμαι εκεί, μαζί της, παρουσιάζοντάς με, δίνοντάς μου ευκαιρίες, κάνοντάς με να νιώθω οικεία. Πάντα θα λέω πως η Ελένη Μενεγάκη, μου φέρθηκε καλύτερα από όλους! Κι αυτό το λέω με κάθε ειλικρίνεια!».

Read More