Η εξομολόγηση του Γιώργου Λέντζα για το πρόβλημα υγείας της μητέρας του: “Ο αδερφός μου δε θα το παραδεχτεί ποτέ αλλά…”

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Σημείο Συνάντησης» βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Λέντζας και ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Oι δυο άντρες έκατσαν ο ένας απέναντι από τον άλλον και προχώρησαν σε αρκετές αποκαλύψεις. 

Μια από αυτές ήταν και η εξομολόγηση που έκανε ο Γιώργος Λέντζας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η μητέρα του την περίοδο που ο ίδιος βρισκόταν στο World Party ενώ εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεχίσει τα ταξίδια του και να μη γυρίσει πίσω.

«Τότε ήμασταν στην τελευταία χρονιά του World Party, ο αδερφός μου ο μεγάλος έκανε το μεταπτυχιακό του στην Ιταλία και ο μεσαίος δούλευε στην Ιρλανδία. Κανείς δεν ήταν στην Ελλάδα. Ξαφνικά αρρωσταίνει η μητέρα μου. Στον μεγάλο μου αδερφό δεν το είπαμε ποτέ γιατί θα παρατούσε τις σπουδές και θα γυρνούσε και συζητούσαμε μήπως αφήσω εγώ τα γυρίσματα.

Τότε μου είχε πει να περιμένω, γιατί κι εκείνος είχε κάποιες συνεντεύξεις κλπ. Είμαι σίγουρος, αν και δεν μου το έχει παραδεχτεί ποτέ, ότι σαμποτάρισε τον εαυτό του στις συνεντεύξεις του, προκειμένου να βρει ένα κίνητρο να φύγει από την Ιρλανδία και να είναι εκείνος στην Ελλάδα. Θεωρώντας ότι εγώ κατά μία έννοια, η ευκαιρία που είχα ήταν ανώτερη από τη δική του. Ξέρω ότι δε θα το παραδεχτεί ποτέ» είπε ο Γιώργος Λέντζας.

Read More

And More