Η εξομολόγηση του Νάσου Παπαργυρόπουλου μετά την αποχώρηση από το Nomads: «Έθετα την υγεία μου σε κίνδυνο»

Η εξομολόγηση του Νάσου Παπαργυρόπουλου μετά την αποχώρηση από το Nomads: «Έθετα την υγεία μου σε κίνδυνο» | tlife.gr

Από το Nomads στη Μαδαγασκάρη αποχώρησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, λόγω του τραυματισμού που είχε. Ο αγαπημένος παίχτης του Survivor που φέτος βρέθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης του Ant1 ανέβασε στο Instagram ένα κείμενο –εξομολόγηση και συγκίνησε!

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου που με στηρίξατε για μια ακόμη φορά! Τα πράγματα δεν ήρθαν από την αρχή όπως τα είχα φανταστεί λόγω του τραυματισμού μου. Οι γιατροί μου είχαν πει πώς έπρεπε να αποχωρήσω, αλλά ο εγωισμός μου δεν μου το επέτρεπε κι έτσι τώρα που σκέφτομαι πιο καθαρά μπορώ να σας πω πως ίσως είναι καλύτερα που έγινε έτσι τώρα που το παιχνίδι θα γινόταν ακόμη πιο απαιτητικό, μιας που έθετα την υγεία μου σε κίνδυνο, ένα τραυματισμό που αν χειροτέρευε  πιθανόν να με ακολουθούσε σε όλη μου τη ζωή.

Παρ΄όλα αυτά, επιστρέφω στην Ελλάδα γεμάτος με νέες εμπειρίες που δεν σου δίνετε εύκολα η ευκαιρία να ζήσεις, ιδιαίτερα όταν αυτές σε βάζουν στην διαδικασία να αφήσεις τις ανέσεις σου και μέσω δυσκολιών εν συναρτήσει με την αυτοπαρατήρηση να προσπαθείς κάθε στιγμή να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου».

View this post on Instagram

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου που με στηρίξατε για μια ακόμη φορά! Τα πράγματα δεν ηρθαν από την αρχή όπως τα είχα φανταστεί λόγο του τραυματισμού μου. Οι γιατροί μου είχαν πει από τότε πως έπρεπε να αποχωρήσω αλλά ο εγωισμός μου δεν μου το επέτρεπε κι έτσι τώρα που σκέπτομαι πιο καθαρά μπορώ να πω πως ίσως είναι καλύτερα που έγινε έτσι τώρα που το παιχνίδι θα γινόταν ακόμη πιο απαιτητικό, μιας που έθετα την υγεία μου σε κίνδυνο, ένα τραυματισμό που αν χειροτέρευε πιθανό να με ακολουθούσε σε όλη μου τη ζωή. Παρ’ όλα αυτά, επιστρέφω στην Ελλάδα γεμάτος με νέες εμπειρίες που δεν σου δίνετε εύκολα η ευκαιρία να ζήσεις, ιδιαίτερα όταν αυτές σε βάζουν στην διαδικασία να αφήσεις τις ανέσεις σου και μέσω των δυσκολιών εν συναρτήσει με την αυτοπαρατήρηση να προσπαθείς κάθε στιγμή να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου . . (…) πολλὰ δ᾽ ἀέλπτως κραίνουσι θεοί· καὶ τὰ δοκηθέντ᾽ οὐκ ἐτελέσθη, τῶν δ᾽ ἀδοκήτων πόρον ηὗρε θεός. τοιόνδ᾽ ἀπέβη τόδε πρᾶγμα. . . #nomads #antenna #nasospapargyropoulos #nasos #finale #madagascar #greece #adventure #sea #island

A post shared by Nasos Papargyropoulos (@nasospapargyropoulos) on

READ more