Φωτογραφίες Tlife!

Η έκθεση του Κοσμά Κουμιανού είχε ένα δυνατό μήνυμα – Οι επώνυμες κυρίες που έδωσαν το παρών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας που ήταν την Τρίτη 8 Μαρτίου, η ActionAid σε συνεργασία με τον φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό, διοργάνωσε στο Ωδείο Αθηνών την έκθεση φωτογραφίας «Κοίταξέ με, άκουσέ με».

Μια έκθεση με καθηλωτικά πορτρέτα γυναικών από το Νεπάλ, τη Σενεγάλη, τον Λίβανο και την Ελλάδα που αφηγούνται την ιστορία τους και παρακινούν τον επισκέπτη όχι μόνο να τις δει, αλλά και να τις ακούσει.

Το βράδυ της Τετάρτης 9 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης, ενώ το κοινό είχε την ευκαιρία να ακούσει εκτός από τον καταξιωμένο φωτογράφο, την σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά, την δημοσιογράφο Λίλα Κουντουριώτη, την ηθοποιό Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αλλά και την Διευθύντρια επικοινωνίας και marketing του Alpha, Πίμη Φασούλα. Τη συζήτηση συντόνισε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στα εγκαίνια της ξεχωριστής αυτής έκθεσης και σου εξασφάλισε μια γεύση από τις δυνατές φωτογραφίες που κοσμούν τον χώρο.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Η έκθεση, σε επιμέλεια της εικαστικού-επιμελήτριας Μαρίας Κουμιανού, θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Αθηνών, από τις 10 έως τις 13 Μαρτίου για την υποστήριξη του έργου της ActionAid.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More