Η Ελ. Μελέτη στο “Πρωινό Mou” μίλησε για όλα ! “Παίρνω στα χέρια μου μία πληγωμένη ζώνη…”

Με ένα πλατύ χαμόγελο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκαν σήμερα το πρωί στο πλατό του “Πρωινού Mou” την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία η αλήθεια είναι πως λόγω της μετακόμισής της στην μεσημεριανή ζώνη του Star και της… μετωπικής σύγκρουσης που θα έχει με την Ελένη Μενεγάκη, είναι το πρόσωπο των ημερών ! Βλέπετε, όλοι θέλουν να μάθουν το τι σκέφτεται γι ΄αυτό το νέο ουσιαστικά τηλεοπτκό ξεκίνημα που ετοιμάζεται να κάνει αμέσως μετά το Πάσχα, για το τι έχει να πει για την μεγάλη της ξανθιά αντίπαλο, για τον ανταγωνισμό, την Νικολέττα Ράλλη και όχι μόνο…

Η συζήτηση της Ελεονώρας με τα παιδιά ξεκίνησε χαλαρά… Και για να ακριβολογώ, ξεκίνησε από το… φλέγον ζήτημα των τελευταίων ημερών και όχι δεν μιλάω για την την μεταμόρφωση της “Πρωινής Μελέτης” σε “Μεσημεριανή”, αλλά για την εμφάνιση της γνωστής παρουσιάστριας στην παραλία με τις hot φωτογραφίες με το …μικροσκοπικό μπικίνι, στο πλευρό του Ηλία Λαδά και για το αν βγήκαν ή δεν βγήκαν στην δημοσιότητα με… photoshop ! Τι είπε η Ελεονώρα ;

“Οι φωτογραφίες που βγαίνουν στα περιοδικά, σίγουρα έχουν κάποια μικρή επεξεργασία. Ομως αυτό δεν σημαίνει πως είσαι χοντρός και θα βγεις αδύνατος. Δεν σε μεταμορφώνει κανείς… Ομως, θέλω να σου πω, πως δεν είμαι ούτε τόσο ματαιόδοξη, ούτε τόσο τρελή για να βγω με μπαζίλιαν μαγιώ, ενώ δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Και να σας πω και κάτι άλλο; Δεν έχω φορέσει ποτέ κάτι πιο σεμνό στην παραλία στην ζωή μου, γιατί θεωρώ ότι δεν μου πάει…”

Τι είπε για το σώμα της ;

“Ολοι πιστεύουν ότι έχω αδυνατήσει… Δεν έχω αδυνατήσει… Απλώς μετά το χειρουργείο που έκανα, αναγκάστηκα να προχωρήσω σε καισαρική τομή για να βγάλω κάποια ινομυώματα που μου προκαλούσαν μεγάλη ορμονική διαταραχή, ξεπρήστικα ! Να σκεφτείτε από εκείνη την εποχή, έχω μόνο δύο κιλά διαφορά… Αρα τι να έχω αδυνατίσει… Απλώς γυμνάζομαι και πάρα πολύ…”

Τι είπε για τους άνδρες και τις σχέσεις ;

“Ειλικρινά δεν σχετίζομαι εύκολα… Οσο γι ΄αυτή την εποχή επειδή με ρωτάτε, έχω να σας πω, πως διανύω μία πιο… παραγωγική εποχή, άλλωστε είναι Ανοιξη και τα πάντα ζευγαρώνουν (γέλια) ! Πάντως σε σχέση με τους άνδρες είμαι ιδιαίτερα στρίφνο και επιλεκτική… Τόσο που με έχουν πει μέχρι και… ξενέρωτη κατά την διάρκεια του φλέρτ. Το ξέρω ότι η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω από τα Media δεν είναι αυτή, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Για να καταλάβετε, δεν έχω κάνει ποτέ one night stand ! Πάντα έχω στην ζωή μου σχέσεις… Σχέσεις που διαρκούν από 3-4 μήνες, μέχρι και 3 χρόνια. Στον τρίτο χρόνο… καίγομαι (γέλια) !…”

Οσο για το αν γνωρίζουμε όλες τις σχέσεις της και αν υπάρχει για εκείνη ιδανικός άνδρας ;

“Οχι, δεν έχουν βγει στην δημοσιότητα όλες οι σχέσεις μου. Υπήρξα σχετικά πρόσφατα με άνθρωπο για τέσσερις ολόκληρους μήνες και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα… Ισως γιατί όλοι νομίζανε πως έχω σχέση με τον Ηλία Λαδά (γέλια) ! Η αλήθεια είναι πως ιδανικός άνδρας δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει και ιδανική γυναίκα. Απλώς ο πιο ιδανικός είναι εκείνος που έρχεται πιο κοντά σε σένα και στην κοσμοθεωρία σου. Αυτό που εγώ δεν αντέχω, είναι τους… γκόμενους του καναπέ ! Αν έρθει η Κυριακή και δεν έχει να μου προτείνει τίποτα, τότε η σχέση μας είναι ήδη στα Τάρταρα. Θέλω ο σύντροφός μου να είναι δραστήριος, να του αρεσει να ταξιδεύει, να του αρέσει να κάνει διάφορα πράγματα…”

Της έχουν κάνει πρόταση γάμου;

“Πρόταση γάμου μου έχουν κάνει δύο φορές και τις δύο φορές είπα “όχι”… Αν είχα πει “ναι”, τώρα θα ήμουν παντρεμένη… Αυτή την στιγμή δε, οι γάμοι και τα παιδιά μου φαντάζουν πολύ μακρινά.”

Ποια είναι η γνώμη της για την απιστία ;

“Πιστεύω ότι η χειρότερη μορφή απιστίας, είναι η σκέψη… Οταν ο άλλος είναι δίπλα σου και το μυαλό του ταξιδεύει αλλού…”

Για την πολυσυζητημένη μετακόμισή της στην μεσημεριανή του Star :

“Οι πρώτες προσεγγίσεις έγιναν πριν από δύο χρόνια… Ομως, όσο υπήρχε πρωινό, εγώ είπα ότι δεν κουνιέμαι, ότι δεν το εγκαταλείπω… Τώρα, δεν είχα επιλογή… Η΄ θα έμενα άνεργη ή θα έκανα αυτό που θα κάνω τώρα… Οσο αφορά δε στην εκπομπή, η εκπομπή θα είναι ίδια… Για μένα για την ψυχολογία μου, η αλλαγή είναι μόνο χρονική….”

Τι λέει για το κόψιμο του “Made in Star” ;

“Την στεναχώρια του ότι κόβεται μία εκπομπή και ότι κάποιοι άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους, δεν την νιώθιω μόνο με την εκπομπή της Νικολέττας. Την νιώθω για όλες τις εκπομπές της τηλεόρασης και τους ανθρώπους τους. Ζούμε σε αυτό το κλίμα από πέρσι. Από την άλλη ,όμως, είναι σημαντικό για μένα το γεγονός ότι έχουμε μια άλλη εκπομπή που εξακολουθεί να υπάρχει και 15 ακόμα οικογένειες θα μπορέσουν να συνεχίσουν να κάνουν την δουλειά τους. Δυστυχώς όλα αυτά ,όμως, δεν γίνονται μόνο στα κανάλια, γίνονται παντού και είναι άδικο να στοχοποιούμε την τηλεόραση…”

Τι λέει για την Ελένη Μενεγάκη και τον ανταγωνισμό ;

“Δεν κάνω καμία ιδιαίτερη σκέψη που θα έχω απέναντί μου την Ελένη Μενεγάκη… Ετσι κι αλλιώς στην τηλεόραση πάντα θα έχεις κάποιον απέναντί σου, πάντα θα έχεις ανταγωνισμό. Θα έχω την Ελένη απέναντί μου, όπως είχα τόσα χρόνια όλους τους αξιότιμους κυρίους της ενημέρωσης….”

Ποια είναι η γνώμη της για την Ελένη ;

“Από τότε που την γνώρισα, ναι μπορώ να σου πω, πως θα μπορούσα να κάνω παρέα μαζί της, θα μπορούσα να βγω για καφέ, για φαγητό ή να κάνουμε παρέα διακοπές. Μου πάει η Ελένη…”

Οσο για το αν βάζει στόχο την πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης ;

“Είμαστε σε μία τελειωμένη σεζόν… Αυτή την στιγμή ο πρώτος είναι πρώτος και αυτό είναι κάτι που δεν αναπτρέπεται… Πιστεύω πως φέτος θα κριθώ για την πρωινή μου τηλεοπτική παρουσία. Παίρνουμε στα χέρια μας μία ζώνη πληγωμένη και θα είμαστε ευχαριστημένοι να αυξήσουμε τα ποσοστά της, για να καταλάβουμε ότι όλο αυτό που κάνουμε, πιάνει τόπο. Αυτούς τους 2 μήνες που απομένουν για το φινάλε της σεζόν θέλουμε ο κόσμος να αφομοιώσει την αλλαγή και από του χρόνου σαφώς και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε η αγαπημένη, μεσημεριανή συνήθεια του κόσμου… Και ποιος δεν το θέλει αυτό…”

Δες το βίντεο με τη συνέντευξη της Ελεονώρας στο zappit

Read More

And More