Η Ελενα ετοιμάζει… σπέσιαλ εμφάνιση στην πρεμιέρα του “Dancing” ;

Ο χρόνος έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για την μεγάλη πρεμιέρα… Ο χρόνος έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα μέχρι το βράδυ της Κυριακής ,όπου πρώτα ο Θεός (γιατί τελικά κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι του ξημερώνει σε αυτή την χώρα…) , λίγα λεπτά μετά τις 9.00 θα ανοίξει η αυλαία του “Dancing on ice” !

Ναι, επιτέλους έφτασε η μεγάλη στιγμή, όπου το πολυσυζητημένο σόου του ΑΝΤ1 θα κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας. Ετσι, όπως καταλαβαίνετε, η προετοιμασίες για το πρώτο live του “Dancing” βρίσκονται πια στην τελική ευθεία με όλο το κανάλι και τους συντελεστές της εταιρίας παραγωγής να τρέχουν πανικόβλητοι, προκειμένου τα πάντα μέχρι το βράδυ της Κυριακής να είναι φροντισμένα στην εντέλεια !

Μάλιστα, σήμερα όλη μέρα γίνεται η πρώτη γενική πρόβα στα στούντιο “ΚΑΠΠΑ”, ενώ πρόβες έχουν προγραμματιστεί να γίνουν εννοείται και αύριο Σάββατο, αλλά και την Κυριακή όλη μέρα, μέχρι την στιγμή που θα σβήσουν τα φώτα και ο σκηνοθέτης θα φωνάξει “τρία, δύο, ένα, πάμε αέρα” !

Για το “Dancing” ,λοιπόν, όλο το καλοκαίρι γράφτηκαν και ακούστηκαν τόοοοοσα πολλά ! Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον των Μέσων, πριν καν βγει στον αέρα/. Στο πλαίσιο ,λοιπόν, αυτής της… παραφιλολογίας που ζησαμε το τελευταίο τρίμηνο, έρχονται να προστεθούν και νέες φήμες οι οποίες κυκλοφόρησαν σήμερα και προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με την σημερινή φημολογία, υπήρξαν κάποιοι που υποστήριξαν πως η Ελενα Παπαρίζου ετοιμάζεται να κάνει την Κυριακή, μία σούπερ, σπέσιαλ εμφάνιση στο λαμπερό σόου του ΑΝΤ1. Με άλλα λόγια; Η φημολογία που κυκλοφόρησε ήθελε την Ελενα να μην κάθεται μόνο σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής, αλλά να μας παρουσιάζει κι ένα μίνι-σόου, ερμηνεύοντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Φημολογία η οποία ,όμως, μάλλον θα σας στεναχωρήσω αν είστε φαν της Ελενας, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας, μιας και η γνωστή τραγουδίστρια, δεν έχει συμφωνήσει τίποτα τέτοιο με το κανάλι.

Το σόου θα αρχίσει κανονικά, χωρίς τέτοιου είδους εκπλήξεις, μιας και οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1, δεν θέλουν να παρεκκλίνουν από τον βασικό και παραδοσιακό – αν θέλετε – τρόπο παρουσίασης του προγράμματος.

Συμπέρασμα ; Ολα αυτά που έφτασαν σήμερα στα αυτιά μου, δεν ήταν τίποτα άλλο, παρά φήμες, φήμες, φήμες !

Read More

And More