Η Ελένη ήπιε “Καφέ” με την Κατερίνα ! Μας άρεσε ;

Παράλληλα με το “Πρωινό Μou” έκατσα το πρωί να δω και “Καφέ με την Ελένη” ! Ναι, ήθελα να έχω άποψη γι ΄αυτή την δεύτερη …μίνι πρεμιέρα της Ελένης ! Ναι, ήθελα να έχω άποψη γι ΄αυτή την τηλεοπτική …επανασύνδεση Ελένης – Κατερίνας !

Βλέπετε, η άσωτη Κατερίνα Ζαρίφη, μετά την φυγή της από τον “Καφέ” της Ελένης περίπου πρίν από τρία χρόνια (και αφού τόλμησε να θελήσει να δοκιμάσει ως βασική παρουσιάστρια την τηλεοπτική της τύχη, άκουσον – άκουσον…) επέστρεψε και πάλι στον τόπο του τηλεοπτικού εγκλήματος και έγινε μέγα τηλεοπτικό θέμα. Η΄ τουλάχιστον κάποιοι προσπάθησαν να το κάνουν μέγα τηλεοπτικό θέμα !

Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί σαφέστατα αν και κάποιοι προσπάθησαν να μας το …μοσχοπουλήσουν ,κάνοντάς μας να μην δούμε την πρεμιέρα των …νέων και να μείνουμε πιστοί στην …παλιά ,τελικά η προσπάθεια αυτή, ούτε έτυχε, ούτε πέτυχε !

Ξέρετε τι σκέφτηκα όταν είδα την Ελένη και την Κατερίνα να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται; Οτι τι με νοιάζει εμένα… Ναι, κυρίες μου και κύριοι, τι με νοιάζει εμένα να παρακολουθήσω on air την …επανασύνδεση Ελένης – Κατερίνας ; Τι με νοιάζει εμένα την ταπεινή τηλεθεάτρια, να παρακολουθήσω την λαμπερή οικοδέσποινα του Alpha να δίνει …άφεση τηλεοπτικών αμαρτιών στην πρώην συνεργάτιδά της ;

Από πότε δηλαδή το …σπάσιμο μίας συνεργασίας και η …φουρτούνα που προκαλεί και τα όλα όσα λέγονται και γίνονται, στο παρασκήνιο, αποτελεί θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει τους τηλεθεατές ;

Και εν τοιαύτη περιπτώσει όπως και να το κάνουμε, μία Κατερίνα Ζαρίφη, ήταν λίγη πολύ λίγη για μέρα πρεμιέρας … Ηταν αναμφισβήτητα μία φτωχή επιλογή για τα τηλεοπτικά μέτρα της Ελένης …Η Κατερίνα μία χαρά είναι… Μία χαρά είναι για να βρεθεί δίπλα στην Ελένη ως καλεσμένη μία οποιαδήποτε άλλη μέρα… Η Κατερίνα δεν είναι μία χαρά, όταν επιλέγεται για να είναι η απάντηση της Ελένης στον …ανταγωνισμό ,αφού μην ξεχνάτε πως σήμερα, ήταν η πρώτη μέρα που όλα τα πρωινά βρέθηκαν να κονταροχτυυπιούνται απέναντι !

Οταν έχεις μία Ελένη, περιμένεις να κάνει μία λαμπερή επιλογή ! Περιμένεις να κάνει μία επιλογή στα …μέτρα της και να σου χαρίσει μία πραγματικά ιδιαίτερη εκπομπή ,όπως μόνο εκείνη ξέρει…

Το να χτυπιέται επί τρεις ώρες στους καναπέδες από τα γέλια και το να αναπολεί μέσα από μικρά βίντεο την συνεργασία της με την Κατερίνα, προσωπικά μου κάνει σαν …περσινά ,ξινά σταφύλια !

Οταν ο ανταγωνισμός και στο Mega, αλλά και στον ΑΝΤ1 συνεχώς εξελίσσεται και παρουσιάζεται τόσο …ετοιμοπόλεμος και τόσο καλά προετοιμασμένος, εσύ δεν πας να πέσεις στην μάχη της τηλεθέασης με τόσο εύκολες λύσεις ! Η εποχή που ένας οποιοσδήποτε καλεσμένος σε έναν πρωινό καναπέ αρκούσε, έχει περάσει ανεπιστρεπτί !

Ο ανταγωνισμός την φετινή τηλεοπτική χρονιά θα χτυπήσει κόκκινα και στο τέλος ; Θα βγουν νικητές ,μόνο όσοι έχουν δουλέψει σκληρά και έχουν κοπιάσει για το τηλεοπτικό αποτέλεσμα που θα μας έχουν παρουσιάσει όλο τον χειμώνα στους δέκτες μας.

Read More

And More