Η Ελένη Μενεγάκη ανατρέπει για ακόμα μία φορά όλα τα δεδομένα! Μάθε το νέο της βήμα, αλλά και τις δύο νέες αποχωρήσεις από την εκπομπή της…

Τελικά η… Απόλυτη είναι αποφασισμένη αυτή η σεζόν, η σεζόν 2017-2018, να είναι για ΄κείνη, πραγματικά μία νέα τηλεοπτική αρχή! Μία τηλεοπτική αρχή που θα της χαρίσει και πάλι την τηλεοπτική φρεσκάδα που της έλειπε τα τελευταία χρόνια. Η Ελένη Μενεγάκη θέλει να ανοίξει αυτό τον Οκτώβρη την πόρτα μίας νέας τηλεοπτικής εποχής. Η Ελένη έχει τολμήσει να αλλάξει και να αλλάξει εκ ΄βάθρων και γι΄αυτό, δεν έχει φοβηθεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις… Η Ελένη έχει προχωρήσει σε κινήσεις που μπορεί να έχουν ιδιαίτερο κόστος για ΄κείνη – τουλάχιστον σε αυτή την αρχική, πρώτη φάση – ,όμως, δεν το μετανιώνει και δεν κάνει βήμα πίσω. Η Ελένη είναι αποφασισμένη να κάνει ότι δεν έκανε τα τελευταία χρόνια και δεχόταν αυστηρές κριτικές… Να γυρίσει σελίδα!!!

Στο πλαίσιο αυτό ,λοιπόν, αρχικά αποφασίστηκε να αλλάξουν τα περισσότερα πρόσωπα που βρισκόντουσαν δίπλα της πολλά χρόνια και στην συνέχεια πάρθηκε και η ιστορική τηλεοπτική απόφαση, να συρρικνωθεί και η διάρκεια της “Ελένης” της. Για πρώτη φορά στη τηλεοπτική της ιστορία, η Ελένη θα μας κρατά συντροφιά για δύο και όχι για τρεις ώρες, με την λογική του να καταφέρει να μας παρουσιάσει μία πιο σφικτή, ενδιαφέρουσα και με περισσότερη ένταση εκπομπή.

Μία εκπομπή η οποία φέτος μεταξύ άλλων θα έχει και ένα σαφέστατα πιο κοινωνικό, πιο προσωπικό, πιο ευαίσθητο πρόσωπο, μιας και η “γαλανομάτα μάγισσα” της Κάντζας θέλει να βγάλει στον αέρα και το δικό της πιο ανθρώπινο πρόσωπο. Κι αυτό είναι πλέον και το μεγάλο στοίχημα… Να βρει αγαπημένα δημόσια πρόσωπα που να έχουν δυνατές προσωπικές ιστορίες και να είναι έτοιμα να τις μοιραστούν μαζί της.

Έτσι, λοιπόν, κάπου εκεί στα μέσα του καλοκαιριού αποφάσισε η ίδια να επικοινωνήσει προς τα έξω αυτή την άκρως σημαντική τηλεοπτική αλλαγή για ΄κείνη, γράφοντας στο κόσμο που την λατρεύει μέσω twitter: «Από τον Οκτώβριο η “Ελένη” δίωρη. Λιγότερη “Ελένη” = καλύτερη “Ελένη», προκαλώντας πανικό.

Ομως, η Ελένη δεν σταματά εκεί… Η Απόλυτη για ακόμα μία φορά αλλάζει όλα τα δεδομένα! Πως; Με το παρακάτω αναμφισβήτητα δυνατό νέο της μήνυμα: “Δεν αντέχω να είμαι μαζί σας μόνο δύο ώρες”!

Κι εκεί που λες αλλάζουν και πάλι τα πάντα σε σχέση με την εκπομπή, η Ελένη σου κλείνει πονηρά το μάτι! Όχι, αυτό το νέο της μήνυμα δεν έχει να κάνει με την διάρκεια της “Ελένης” της. Αυτό το νέο της μήνυμα έχει να κάνει με το νέο βήμα που αποφάσισε να πραγματοποιήσει.

Τι ετοιμάζει αυτή τη φορά η Ελένη; Η Ελένη το ΄πε και το ΄κάνε! Απέκτησε την δική της προσωπική σελίδα στο Facebook, μιας και όπως γνωρίζεις λατρεμένη, η Ελένη λατρεύει τα social-media και τα social-media λατρεύουν την Ελένη.

Αποτέλεσμα; Ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία της εντελώς… εμπνευσμένη από τα social, γράφοντας από κάτω:

“elenimenegaki Δεν αντεχω να ειμαι μαζι σας μονο 2 ωρες! Τα λεμε καθε μερα στις νεες μου σελιδες σε Facebook ???????? EleniMenegakiTvOfficial Instagram ???????? emenegaki_tvo Twitter ???????? emenegaki_tvo Σας περιμενω! ???? #Eleni #EleniSocial #socialmedia #New…”

Εννοείται δε, πως κι αυτό το νέο βήμα της Ελένης, έχει ήδη αγκαλιαστεί από τον κόσμο με ιδιαίτερη ζεστασιά.

Κατά τα άλλα; Μετά τις ηχηρές αποχωρήσεις της Κατερίνας Ζαρίφη και του Γρηγόρη Γκουντάρα από το πλευρό της, από τον επόμενο μήνα δίπλα της – σύμφωνα πάντα με τα νεότερα – δεν θα βρίσκεται και ο Γιώργος Λιανός, αλλά και η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Μάλιστα, ο πρώτος ήδη ξεκίνησε συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ, ενώ η δεύτερη λόγω της άριστης σχέσης που έχει με τους ιθύνοντες του Alpha, θεωρείται βέβαιο, πως θα αξιοποιηθεί σε νέο τηλεοπτικό πόστο, μέσα στο κανάλι.

Read More

And More