Η Ελένη Βαΐτσου έγινε νονά και ήταν πανέμορφη – Η φωτογραφία με τη μικρούλα που βάφτισε και το τρυφερό μήνυμα!

Η Ελένη Βαΐτσου είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς τους φίλους και θαυμαστές, ενώ μοιράζεται μαζί τους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Χθες το απόγευμα, ωστόσο, η αγαπημένη ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό διαφορετική από αυτές που μας είχε συνηθίσει μέχρι πρότινος. Συγκεκριμένα, με μια φωτογραφία αποκάλυψε ότι έγινε νονά, καθώς βάφτισε την κόρη φιλικού της ζευγαριού.

“Μερικοί δεσμοί είναι τόσο ισχυροί που καταλήγουν να γίνονται ιεροί και αναντικατάστατοι”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε το τρυφερό στιγμιότυπο, στο οποίο απεικονίζεται η ίδια να έχει αγκαλιά τη νεοφώτιστη μικρούλα, ατενίζοντας τη θέα από ένα παράθυρο. Η Ελένη δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες ούτε για το Μυστήριο, με αποτέλεσμα να μην γνωρίσει κανείς ούτε που έγινε το μυστήριο, αλλά ούτε και τι όνομα πήρε η μπέμπα.

Τα likes και τα σχόλια από τους followers της, παρ’ όλα αυτά, έπεσαν… βροχή.

Λίγο αργότερα, βέβαια, η ίδια θέλησε να μοιραστεί μαζί τους το μικρό ατύχημα που είχε με το μπαούλο που περιείχε τα βαφτιστικά ρούχα, το οποίο έσπασε, και μια κάρτα που συνόδευε ένα δώρο και της έκανε εντύπωση, ενώ δημοσίευσε στα stories της και κάποια βίντεο από το γλέντι που ακολούθησε.

Read More

And More