Η Ελένη Χατζίδου είναι ξανά ερωτευμένη και δηλώνει “πολύ ευτυχισμένη” με τον νέο της σύντροφο!

Η σχέση της με τον Γιώργο Τσούνη ανήκει οριστικά στο παρελθόν εδώ και καιρό, καθώς η Ελένη Χατζίδου παραδέχεται ότι έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, βρίσκοντας ξανά την ευτυχία και τον έρωτα στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Άρη Σοϊλέδη.

Μιλώντας σε συνέντευξη της στο περιοδικό People η τραγουδίστρια εξομολογείται για την προηγούμενη σχέση της: «Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί, δεν είχα λόγο να το κρύψω. Ήταν μια σχέση που είχαν γνωριστεί και οι γονείς μας. Έχει τελειώσει όμως αυτή η σχέση, έχω μιλήσει αρκετά και δεν θέλω να αναφερθώ παραπάνω».

Η όμορφη τραγουδίστρια αναφέρεται στο νέο ξεκίνημα που κάνει στο πλευρό του νέου της συντρόφου.«Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλήσω για αυτό. Είμαι, όμως, πάρα πολύ ευτυχισμένη, γελάω πάρα πολύ, περνάω πάρα πολύ καλά. Γενικά δεν κρύβομαι. Θα μπορούσα να πω ότι “είμαι μόνη μου, δεν τρέχει τίποτα”, αλλά δεν θέλω να πω ψέματα» εξομολογείται χαμογελώντας.

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν τρείς μήνες και η δημοσιοποίηση της σχέσης τους ήρθε από την πλευρά του συντρόφου της. Ο ερωτευμένος Άρης Σοϊλέδης ήταν εκείνος που μέσα από το προφίλ του στο Instagram “μίλησε” πρώτος για την σχέση τους δημοσιεύοντας την φωτογραφία τους ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων.


H φωτογραφία του ποδοσφαιριστή που έφερε τη σχέση τους στο φως της δημοσιότητας ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί.

Read More

And More