Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι full in love! Βουτιές και παιχνίδια σε πισίνα στην Ανάβυσσο [pics]

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η τραγουδίστρια και ο personal trainer είναι μαζί τα τελευταία χρόνια δύο χρόνια και παραμένουν full in love, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, ενώ ο ερχομός της κόρης τους, Μελίτας – Δήμητρας, επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους.

Το ζευγάρι, το οποίο θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, φέτος δοκιμάζεται σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο. Μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα παρουσιάζουν την πρωινή καλοκαιρινή ψυχαγωγική εκπομπή Καλοκαίρι #Not στο Open, η οποίο βρίσκεται σε συνεχή άνοδο στους πίνακες τηλεθέασης.

Αυτό το κοινό επαγγελματικό βήμα τους, λοιπόν, είναι η αφορμή που δεν θα κάνουν φέτος διακοπές σε κάποιο ελληνικό νησί. Τα σχέδιά τους άλλαξαν όταν αποδέχτηκαν την πρόταση του σταθμού για να βγουν μπροστά στο γυαλί, σε ρόλο… παρουσιαστών.

Ωστόσο, το γεγονός ότι θα περάσουν τους θερινούς μήνες στην Αθήνα φαίνεται πώς δεν τους πτοεί, αφού έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, που το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Πρόσφατα, λοιπόν, μαζί με καλούς και αγαπημένους τους φίλους, φόρεσαν τα μαγιό τους και βρέθηκε σε πολυτελές και ζεστό ξενοδοχείο δίπλα στην παραλία της Αναβύσσου, όπου έκαναν τις βουτιές τους και πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης, απολαμβάνοντας τον ήλιο και το κολύμπι στην πισίνα.

Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην tv, η Ελένη και ο Ετεοκλής φαίνεται πώς είναι στα καλύτερά τους, με τον έρωτά του να μην κρύβεται. Τα τρυφερά ενσταντανέ τους μέσα στο νερό δεν έλειψαν, όπως ούτε τα  παιχνίδια και οι selfies, με τους τριγύρω λουόμενους να μιλούν για δύο πολύ ταιριαστούς ανθρώπους, με απόλυτη χημεία.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More