Η Ελεονώρα Μελέτη μας… συστήνει την κολλητή της κόρης της – Η υπέροχη φωτογραφία από την παραλία

Η Ελεονώρα Μελέτη διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η παρουσιάστρια του Alpha έχει ένα φορτωμένο επαγγελματικά πρόγραμμα, ωστόσο, φροντίζει να βρίσκει καθημερινά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί και να τον αφιερώνει στην οικογένειά της, η οποία αποτελεί για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητά της.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η Ελεονώρα και ο σύζυγός τους, Θοδωρής Μαροσούλης, πήραν την μονάκριβη κόρη τους, Αλεξάνδρα, και πήγαν στην παραλία, προκειμένου να κάνουν τις βουτιές τους, εκμεταλλευόμενοι τον ηλιόλουστο καιρό. Δεν ήταν όμως μόνοι, αφού στην κοντινή αυτή απόδρασή τους, τους ακολούθησαν η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Άρης Γούτος, μαζί με την δική τους κόρη, Μαίρη.

Η φιλία της Ελεονώρας Μελέτη και της Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι γνωστή και, όπως φαίνεται, κολλητές από μικρές θα είναι και οι χαριτωμένες κόρες, οι οποίες έχουν γεννηθεί με λίγους μήνες μόνο διαφορά.

Η μικρές Αλεξάνδρα και Μαίρη απόλαυσαν το μπάνιο τους στη θάλασσα και τα παιχνίδια στην άμμο, παρέα φυσικά με τους διάσημους γονείς τους. Η Ελεονώρα, μάλιστα, τις φωτογράφησε ενώ κάθονταν στην ακροθαλασσιά και έπαιζαν με το νερό, φορώντας τα μαγιό τους και δημοσίευσε σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Μαίρη & Αλεξάνδρα = friends for ever”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε. Τα likes και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More