Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έκανε πρόβα νυφικού – Ποια σχεδιάστρια επέλεξε;

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται ν’ ανέβει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σπύρο Δημητρίου. Ο γάμος της δημοφιλούς ερμηνεύτριας και κριτή του «Τhe Voice» με τον διακεκριμένο ποινικολόγο θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου κι όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Secret» και η Σάσα Σταμάτη, η μέλλουσα νύφη έχει επιλέξει, για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της, μία custom made δημιουργία της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας, Σήλιας Κριθαριώτη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, η Ελεονώρα έκανε την πρώτη πρόβα νυφικού έχοντας στο πλευρό της τη λατρεμένη της μητέρα, Ισιδώρα Σιδέρη. 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου γνωρίστηκαν μια ημέρα ιδιαίτερα σημαδιακή για τον δικηγόρο. Στις 9 Ιουνίου. Εκείνο το πρωί είχε κηδέψει τον πατέρα του και το απόγευμα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη Σάννυ Μπαλτζή, με την οποία είναι φίλοι χρόνια. Η τραγουδοποιός επικοινώνησε μαζί του για να του εκφράσει τη συμπαράστασή της και τον κάλεσε το ίδιο βράδυ στο μαγαζί που διατηρεί στο Χαλάνδρι.

Ο Σπύρος Δημητρίου, αν και δεν είχε διάθεση, αποφάσισε να πάει να τη συναντήσει. Δεν ήταν όμως μόνη της, καθώς μαζί της έτυχε να βρίσκεται και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δέχτηκε και αφού εκείνος πήρε την έγκριση του Γιάννη Ζουγανέλη, μέσω τηλεφώνου, προχώρησαν αμέσως τις γαμήλιες διαδικασίες.

Η συνέχεια  είναι λίγο πολύ γνωστή. Διακοπές στα Κουφονήσια, ταξίδι στο χωριό του Σπύρου για να γνωρίσει η Ελεωνόρα τους συγγενείς του, η δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου τους στην εφημερίδα «Εστία». Όσο για την κουμπάρα, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη Σάννυ Μπαλτζή, η οποία έγινε αιτία να γνωριστούν.

 

Read More

And More