Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου είναι full in love – Σπάνια βραδινή έξοδος με τον γοητευτικό σύντροφο της! [pics]

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του “Survivor” στον ΣΚΑΙ, όπου ξεχώρισε για την εντυπωσιακή εμφάνιση της, αλλά και για τον ήρεμο χαρακτήρα της. Μετά από την έξοδο της από το ριάλιτι επιβίωσης, η 26χρονη Θεσσαλονικιά κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα των Ελλήνων σχεδιαστών και να κάνει αρκετές και πολύ σημαντικές συνεργασίες.

Εκτός από τα επαγγελματική επιτυχία, όμως, η Ελισάβετ γνωρίζει και προσωπική ευτυχία, η σχέση της με τον με τον επιχειρηματία και πρωταθλητή αγώνων καρτ, Μίκη Καλογηράτο, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Οι δυο τους είναι ζευγάρι τα τελευταία σχεδόν 3 χρόνια, ενώ έχουν κάνει και το επόμενο βήμα στη σχέση τους, συγκατοικώντας σε ένα όμορφο διαμέρισμα στη Νίκαια.

«Είμαστε καλά, μας περνάει από το νου ανά διαστήματα ο γάμος, αλλά σίγουρα, αυτή την περίοδο, έχει προτεραιότητα η δουλειά μου και να χτίσω το μέλλον μου. Ανέκαθεν πίστευα πως, αν δεν πατάς ο ίδιος γερά στα πόδια σου, δεν μπορείς να δημιουργήσεις οικογένεια. Ωστόσο, σίγουρα στο μέλλον ονειρεύομαι γάμο και παιδιά με αυτόν τον άνδρα», είχε δηλώσει η Ελισάβετ σε παλαιότερη κοινή συνέντευξή τους, ενώ ο Μίκης είχε αναφέρει πως «η ουσία είναι να είμαστε καλά μαζί. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν στην ώρα τους».

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι αχώριστο και είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν πως θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. Βέβαια, κρατούν χαμηλούς τόνους και δεν επιδιώκουν να απασχολούν με τη σχέση τους. Πρόσφατα, βέβαια, οι δυο τους έκαναν μια βραδινή εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας και έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός τους “τσάκωσε” σε γνωστό bar-restaurant επί της οδού Κολοκοτρώνη, όπου έφτασαν πιασμένοι χέρι-χέρι και με ανεβασμένη διάθεση. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, ενώ δεν έφυγε λεπτό ο ένας από το πλευρό του άλλου.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Ελισάβετ με τον pr manager Νεκτάριο Σκαμνάκη

Read More

And More