Η Ελισάβετ Μουτάφη στο “Μαζί σου”: Η δυνατή σχέση με τις κόρες του συζύγου της και η “Όμορφη Πόλη”! Video

Η Ελισάβετ Μουτάφη αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες και ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Αυτή την περίοδο συμμετέχει στην θρυλική παράσταση Όμορφη Πόλη του Μίκη Θεοδωράκη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, η οποία μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε στην Αθήνα, μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη. Από την άλλη, τα τελευταία δύο χρόνια περίπου απολαμβάνει έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο μαζί με τον σύζυγό της και γνωστό δημοσιογράφο, Μάνο Νιφλή.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαζί σου Σαββατοκύριακο και, μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου τη δυνατή σχέση που έχει με τις κόρες του άντρα της, από τον προηγούμενο γάμο του: “Τα κορίτσια τα αγαπάω πάρα πολύ. Δεν οφείλεται όμως μόνο σε εμένα, αλλά και στην μητέρα τους και τον άντρα μου, στο πώς σταδιακά γνωριστήκαμε και αναπτύχθηκε η σχέση. Τα δύο παιδιά είναι εξαιρετικά, έχουν μεγαλώσει πολύ καλά. Η μία είναι στην τρίτη δημοτικού και η άλλη πρώτη γυμνασίου. Έχουμε μια απίστευτη σχέση. Αυτά είναι χτισμένα από πριν. Απ’ αυτά που έχουν πάρει από τη μαμά τους και τον μπαμπά τους. Δεν έγινε έτσι ξαφνικά… Έπαιξα και εγώ τον ρόλο μου, αλλά νομίζω ότι η σχέση αυτή έχει χτιστεί. Είναι δύο παιδιά με ήθος και ευαίσθητα. Είμαστε κολλητές φίλες και είμαι πολύ ευτυχισμένη για αυτό”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Η συμπεριφορά μου απέναντι στα παιδιά – και αυτό είναι από ένστικτο – είναι κανονική. Δεν είμαι ούτε η καλή νεράιδα, ούτε η κακιά μητριά. Τις αντιμετωπίζω ως μεγάλους ανθρώπους. Φυσικά θα τις μαλώσω και θα κάνω και την παρατήρησή μου. Θα μου πουν και αυτές που διαφωνούν μαζί μου. Έχουμε και τις ωραίες στιγμές μας, θα πούμε και τα προσωπικά μας…” δήλωσε επίσης η Ελισάβετ.

“Έχω μεγαλώσει με τον Μίκη Θεοδωράκη. Αγαπημένα μου τραγούδια είναι τα ζεϊμπέκικα του Μίκη. Για μένα είναι ευτυχία μεγάλη. Όταν ο Γιώργος Βάλαρης μου είπε για την Όμορφη Πόλη, είπα κατευθείαν ναι! Όλοι τους είναι σπουδαίοι τραγουδιστές, είναι top. Είναι η “Όμορφη Πόλη” του τώρα, όχι του 1962. Έχει κάνει σπουδαία δουλειά ο Γιώργος μαζί με τον Μίκη, φυσικά”, ανέφερε για την παράσταση.

Read More

And More