Η Ελληνίδα παρουσιάστρια που μάγεψε την Αυστραλία!

Ελληνικό δίδυμο θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού δικτύου “Ten” της Μελβούρνης. Η Έλενα Κάπαλος και ο Γιώργος Ντονικιάν θα είναι υπεύθυνοι για την ενημέρωση του κοινού.

Σε ριζικές αλλαγές φαίνεται πως προχωρεί το τηλεοπτικό δίκτυο “Τen”, με στόχο οι ειδήσεις του να κατακτήσουν την πρώτη θέση στην τηλεθέαση. Γι’ αυτό άλλωστε, επέλεξαν να εμπιστευτούν τους δυο ιδιαίτερα πετυχημένους ομογενείς τηλεπαρουσιαστές, οι οποίοι θα θα επιδιώξουν να παρουσιάσουν ένα σοβαρό, αναλυτικό δελτίο που θα απευθύνεται σε έξυπνο και καλά ενημερωμένο κοινό.

Μάλιστα, η Ελένη Κάπαλος είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Αυστραλία και θεωρείται μια από τις πιο ελκυστικές γυναίκες της τηλεόρασης, είχε συμπαρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων με τον Μαλ Γουόλντεν. Με τη σειρά του και ο Γιώργος Ντονικιάν είναι ένας από τους έμπειρους παρουσιαστές του ίδιου καναλιού.
Ο ίδιος και η Ελένη Κάπαλος θεωρούνται από τους κορυφαίους παρουσιαστές ειδήσων της Αυστραλίας και αποτελούν δυο από τα πιο “λαμπρά αστέρια” της ομογένειας, την οποία και υπηρετούν σε κάθε ευκαιρία.

Ο Γιώργος Ντονικιάν στο δελτίο ειδήσεων!

Read More

And More