Η Ελληνική ταβέρνα που προτιμούν οι star του Hollywood

Ο Τόνυ Κουρσάρης έφυγε από την Κέρκυρα όταν ήταν ακόμη 15 ετών. Βρέθηκε στο Malibu της Αμερικής όπου και σερβίρει ελληνικές λιχουδιές σε διάφορους star του Hollywood. Αγαπημένο στέκι του Michael Jackson και των αδερφών του, η ταβέρνα του Τόνι είναι σημείο συνάντησης για τους Brad Pitt, Angelina Jolie, Leonardo Di Caprio και της Britney Spears.

Μάλιστα ο φακός των paparazzi συνάντησε την διάσημη pop τραγουδίστρια σε μια επίσκεψη στο ελληνικό εστιατόριο μαζί με τα δύο της παιδιά, με τον έλληνα ιδιοκτήτη να κρατάει στην αγκαλία του ένα από αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Britney Spears έμαθε να χορεύει και ζεϊμπέκικο από τον ίδιο τον Τόνι Κουρσάρη.

Και ο Pierce Brosnan επισκέπτεται τακτικά την ταβέρνα με την οικογένεια του, όταν βρίσκεται στο Malibu. Δεξιά τον βλέπεται σε φωτογραφία έξω από την ταβέρνα μαζί με την σύζυγό και τα δύο του παιδιά.

Μεταξύ των highlight της βραδιάς βρίσκεται και το πάρτυ του σκηνοθέτη των επιτυχιών – Τιτανικός, Avatar – James Cameron. Σύμφωνα με τον ίδιο τον κ. Κουρσάρη το βράδυ του πάρτυ έσπασαν τα μισά πιάτα του μαγαζιού. Το μυστικό της επιτυχίας της ταβέρνας είναι ότι αφήνει τους πελάτες να απολαύσουν το φαγητό με την ησυχία τους. Ο φακός των paparazzi δεν μπαίνει ποτέ στο μαγαζί να ταράξει την ηρεμία τους.

Read More

And More