Η εμφάνιση της Ευγενίας στο “10 με 1″… “Σας ευχαριστώ για την προσωρινή φιλοξενία” !

Ηταν…. μία ωραία ατμόσφαιρα η σημερινή στο “10 με 1 μαζί” με την εμφάνιση – παρουσίαση της Ευγενίας Μανωλίδου, όπως έλεγε και ο αξέχαστος Ντίνος Ηλιόπουλος. Το κλίμα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ήταν πραγματικά περίεργο και αρκετά… παγωμένο, παρά τις προσπάθειες των αγοριών να καλο-υποδεχτούν την Ευγενία και να την κάνουν να αιστανθεί άνετα.

Η Ευγενία έκανε το ντεμπούτο της στους τηλεοπτικούς μας δέκτες γύρω στις 10.30 το πρωί και πραγματικά η τηλεοπτική εικόνα της δεν θύμιζε σε τίποτα την τηλεοπτική εικόνα της… ατρόμητης Ευγενίας που όλοι έχουμε συνηθίσει. Τουλάχιστον αρχικά…

Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν εμφανέστατα αγχωμένη και αμήχανη, με αποτέλεσμα να έχει ένα γενικότερο… μούδιασμα, κατά την διάρκεια αυτής της πρώτης πρωινής της παρουσίασης, αν και κατέβαλε κάθε προσπάθεια να δείχνει άνετη, χαλαρή και χαμογελαστή.

Ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος καλωσόρισαν την Ευγενία, λέγοντάς της χρόνια πολλά, ενώ για να σπάσει ο… πάγος – που λέγαμε και προηγουμένως – η συζήτηση αρχικά κινήθηκε γύρω από τα… πασχαλινά νέα της οικογένειας Γεωργιάδη.

“Περάσαμε ήσυχα και οικογενειακά στο σπίτι αφού όταν είπαμε τελευταία ώρα να πεταχτούμε κάπου για δυο – τρεις μέρες, δεν βρήκαμε τίποτα διαθέσιμο”, είπε η Ευγενία, ενώ μερικά λεπτά αργότερα φυσικά και οι τρεις παρουσιαστές μίλησαν γι ΄αυτή την απροσδόκητη η αλήθεια είναι τηλεοπτική τους συνύπαρξη.

Η Ευγενία πήρε τον λόγο λέγοντας : “Θέλω να σας πω, ότι αισθάνομαι πολύ καλά που βρίσκομαι εδώ, θα μιλήσουμε πολύ για “Dancing”, γιατί με τον χορό αισθανόαμστε όλοι ωραία και θέλω να σας ευχαριστήσω πραγματικά για την προσωρινή φιλοξενία”.

Μάλιστα, ότι η φιλοξενία είναι… προσωρινή, ήταν κάτι που η Ευγενία προφανώς και αιστάνθηκε την ανάγκη να μας το διευκρινίσει ιδιαιτέρως – σε περίπτωση που δεν το πιάσαμε με την… πρώτη – κα έτσι φρόντισε να ξανά πει πως… “επαναλαμβάνω η φιλοξενία αυτή είναι προσωρινή”.

Και εγώ έχω να της πω, πως εντάξει, το καταλάβαμε, το πήραμε το μήνυμα όβερ… Βέβαια, την ίδια ώρα, στην συζήτηση μπήκε με τον γνωστό αυθορμητισμό του ο Σπύρος Χαριτάτος, όπου είπε το θεικό… “ουδέν μονιμότερον εκ του προσωρινού” !

Στην κουβέντα φυσικά πήρε τον λόγο και ο Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος φρόντισε κι εκείνος να μας στείλει το δικό του μήνυμα, λέγοντας πως όταν τους ανακοινώθηκε στα μέσα της περασμένης εβδομάδας πως θα έχουν δίπλα τους την Ευγενία, η ιδέα τους… ενθουσίασε και ότι αυτό ήταν μία καθαρά αυθόρμητη αντίδραση.

Και τα… κοπλιμάν έπαιρναν και έδιναν, με τον Σπύρο να συμπληρώνει πως αυτή την συγκεκριμένη στιγμή, η “εικόνα της Ευγενίας δίπλα τους στο πρωινό, ήταν αναζωογονητική” και της επανέλαβε πως πρέπει να “αισθάνεται άνετα μαζί τους και να μην έχει κανένα απολύτως πρόβλημα”.


Οπως σας είπα και παραπάνω, τα αγόρια του ΑΝΤ1 ήταν τσέντλεμεν και προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα του δικού τους τηλεοπτικού σπιτιού με ευγένια για την… Ευγενία, η οποία παρόλα αυτά, ήταν σαν βρεγμένη τηλεοπτική γάτα.

Στην συνέχεια εννοείται πως πέρασαν στην παρουσίαση των παρασκηνίων του “Dancing”, ενώ υποδέχτηκαν και στο πλατό την Μαριέττα Χρουσαλά που αποχώρησε την Κυριακή το βράδυ. Εκεί η Ευγενία έκανε την συνέντευξη με την Μαριέττα σχεδόν μόνη της, με τα παιδιά να σιωπούν διακριτικά και να μην επεμβαίνουν καθόλου.

Η παρουσία της Ευγενίας στο “10 με 1” ολοκληρώθηκε περίπου μισή ώρα αργότερα και θα έχει αύριο σίγουρα ενδιαφέρον να δούμε το πως τα πήγε απο πλευράς τηλεθέασης η παρουσιάστρια, σε αυτή την… μίνι, πρωινή της έκδοση.

Read More

And More