Site icon TLIFE

Η έντονη κοινωνική δράση της Τατιάνας Μπλάτνικ

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει επιλέξει μετά την μόνιμη μετακόμισή της στην Ελλάδα μαζί με τον Νικόλαο -συμπληρώνουν πια 3 χρόνια- να δρα αθόρυβα και να αναπτύσσει τις δράσεις της σε χαμηλούς τόνους. Παρόλα αυτά το έργο που έχει προσφέρει μέχρι σήμερα είναι αξιόλογο. Αυτή τη φορά, παράλληλα με όλες τις κοινωνικές της πρωτοβουλίες και δραστηριότητες, ένωσε τις δυνάμεις της με την Μαρίνα Βερνίκου. Το βράδυ της Τρίτης έδωσε το παρόν στα εγκαίνια της φιλανθρωπικής δημοπρασίας που διοργάνωσε για ακόμα μία χρονιά η γνωστή επιχειρηματίας και ταλαντούχα φωτογράφος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο One Athens. Πρόκειται για σύμπραξη της CREAID, της εταιρεία της Μαρίνα Βερνίκου, με 110 διακεκριμένους σχεδιαστές κοσμημάτων σκοπό έχει τη δημιουργία ενός μοναδικού κλειστού χώρου εντός του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαίας Κυριακού» που θα έχει ως κέντρο του το παιχνίδι.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει στηρίξει και με άλλες δράσεις της το Νοσοκομείο Παίδων και δεν θα μπορούσε να μην δεχτεί με μεγάλη χαρά την “πρόσκληση” της Μαρίνας Βερνίκου.

© 2024 tlife.gr