Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα, η Φαίη, το μωρό και τα ποσοστά τηλεθέασης του “Πρωινού”!

Οπως όλοι οι μπαμπάδες έτσι και ο Γιώργος Λιάγκας την Δευτέρα και την Τρίτη έσπευσε να βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, η οποία ως γνωστόν έφερε στο κόσμο το νέο τους μωράκι, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο την οικογένειά τους. Ετσι, το “Πρωινό” έμεινε στα χέρια των συνεργατών των παιδιών οι οποίοι πρέπει να πούμε πως από πλευράς τηλεθέασης τουλάχστον, πήραν άριστα!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ,όμως, έχει τώρα να δούμε τι επιδόσεις έκανε χθες το “Πρωινό” του ΑΝΤ1, όπου ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στο πόστο του και όχι μόνο αυτό, αλλά όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο μίλησε και για την Φαίη, αλλά και για το νέο μέλος της οικογένειάς τους που άνοιξε τα ματάκια του σε αυτό τον κόσμο την Δευτέρα το απόγευμα.

Το “Πρωινό” ΑΝΤ1 ,λοιπόν, χθες σημείωσε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 35,7%, ενώ στα νεανικά κοινά κυμάνθηκε γύρω στο 29,6%.

Την ίδια ώρα το “Πρωινό Mou” που είχε πάρει τα… βουνά και τα λαγκάδια ή μάλλον για να ακριβολογώ τις… ακροθαλασσιές μιας και το πλατό της εκπομπής θα χρειαστεί για το στήσιμο της εκλογικής βραδιάς, έκανε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 22,5%, ενώ στα νεανικά κοινά κέρδισε ένα αξιοπρεπέστατο 25,5%.

Read More

And More