Η Εριέττα Κούρκουλου σε κατάσταση πανικού – Μεγάλη προσπάθεια εκκένωσης του καταφύγιου ζώων της στο Μαρκόπουλο Ωρωπού

Σε κατάσταση πανικού βρίσκονται η Εριέττα Κούρκουλου και οι συνεργάτες της, αφού το καταφύγιο ζώων που έχει δημιουργήσει στο Μαρκόπουλο Ωρωπού απειλείται από τις φλόγες.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ήδη λάβει μήνυμα από το 112 προκειμένου να κλείσουν πόρτες, παράθυρα, καμινάδες, καθώς υπάρχει φωτιά στην περιοχή τους. HΕριέττα Κούρκουλου αποφάσισε να προβεί στην εκκένωση του καταφυγίου, προκειμένου να προστατέψει τις ζωές τους. Εκεί, φιλοξενούνται δεκάδες ζώα, συνεπώς η προσπάθεια για τη μεταφορά τους ήταν πολύ δύσκολη. 

Παρά τις αντίξοες συνθήκες, η Εριέττα Κούρκουλου και οι φίλοι της κατάφεραν να μεταφέρουν τα ζώα σε ένα ασφαλές μέρος, γεγονός που η ίδια αποκάλυψε μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Κάνουμε τεράστια προσπάθεια να εκκενώσουμε το καταφύγιο. Η πρόσβαση είναι πάρα πολύ δύσκολη καθώς οι δρόμοι έχουν κλείσει. Πέρα από τα σκυλιά μας τα λατρεμένα, ζουν στον χώρο του καταφυγιου 30 κατσικάκια, ένα άλογο, ένα πόνυ, ένα γαϊδουρακι, 2 γουρουνάκια, 2 αγελάδες, και πολλές κότες.

Η μεταφορά και η μετακίνηση όλων αυτών των ζώων είναι πάρα πολύ δύσκολη και κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να τα μεταφέρουμε όλα σε ασφαλές σημειο, με την βοήθεια εθελοντών και φίλων. Ό,τι αγαπήσαμε, ότι γνωρίσαμε και ότι θεωρούσαμε δεδομένο καίγεται μπροστά μας, γύρω μας και πίσω μας.

Σας ευχαριστούμε όλους για τα λόγια συμπαράστασης και για το ενδιαφέρον, συγχωρήστε μας εάν δεν απαντάμε άμεσα σε μηνύματα και τηλέφωνα, βρισκόμαστε σε κατάσταση πανικού. @saveagreekstray”, έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

 

Read More

And More