Η extreme φωτογράφιση για την πρώτη συλλογή ρούχων, γνωστού Έλληνα στυλίστα!

Την πρώτη του συλλογή ρούχων με ένα πρωτότυπο τρόπο και μια εκκεντρική φωτογράφιση προωθεί ο γνωστός ενδυματολόγος Κωνσταντίνος Κουτσομίχος. Ο στυλίστας που έχει συνεργαστεί με πολλούς επώνυμους λανσάρει την πρώτη του collection με τίτλο “WOW” – World Of Women.
Μιλώντας για αυτό το νέο του εγχείρημα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι ο τίτλος της συλλογή του έχει διπλή ανάγνωση. “Σε πρώτη ανάγνωση είναι απλώς τα αρχικά. Σε δεύτερη είναι η πρώτη αντίδραση στη γυναίκα που φοράει τη συλλογή μου”.
Ενώ, αναφορικά με το νέο του εγχείρημα ανέφερε: “Ποτέ δε με ενδιέφερε να χριστώ σχεδιαστής. Η αγάπη μου για τα ρούχα, τη θηλυκή φόρμα και οτιδήποτε την τονίζει στον υπερθετικό ήταν αυτό που με έκανε να θέλω να δημιουργήσω αυτό που δεν μπορούσα να βρω.
Οι αναφορές μου εμφανείς, η pop κουλτούρα, το pinup, χρώμα και υλικά που παραπέμπουν σε χαλασμένες femme fatales που προκαλούν σύνδρομο Σταντάλ. Γυναίκες όλων των ειδών παίζουν με τη μορφή και το σχήμα τους, μέχρι να αισθανθούν αυτό που θέλουν. Η θηλυκότητα εκφράζεται μέσα από την εκκεντρικότητα, χωρίς δικαιολογίες κλείνοντας το μάτι. Το δικαίωμα να γίνεις η δική σου ηρωίδα. Welcome to the World of Women”.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More