Η Εύα Αντωνοπούλου ποζάρει με το μονόπετρο και δηλώνει: “Είναι αλήθεια παντρεύομαι!”

Η Εύα Αντωνοπούλου είναι από τις πιο όμορφες τηλεοπτικέ παρουσίες. Καλλιεργημένη, ταλαντούχα, έξυπνη και επιτυχημένη στη δουλειά της μοιάζει να τα έχει όλα! Σε λίγο καιρό μάλιστα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και μοιράζεται τα συναισθήματά της με την Αγγελική Σάπικα και το περιοδικό Close up. Παράλληλα κάνει τον απολογισμό της τηλεοπτικής σεζόν που μας πέρασε και μοιράζεται τα καλοκαιρινά της σχέδια ενώ ποζάρει με εντυπωσιακά καλοκαιρινά φορέματα έχοντας στο χέρι της το μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της!

/

Απολογισμός της χρονιάς

Ήταν πράγματι μια πολύ δύσκολη χρονιά από άποψη κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών εξελίξεων, αλλά, ταυτόχρονα, και μια πολύ δυνατή χρονιά επαγγελματικά. Γιατί όσο δύσκολο είναι να ζούμε όλοι όλες αυτές τις στιγμές, ταυτόχρονα, δημοσιογραφικά, είναι μια ιδιαίτερη πρόκληση να ανταπεξέρχεσαι κάθε μέρα και να παρακολουθείς αυτέ τις στιγμές που θα μείνουν στην Ιστορία όχι μόνον για την Ελλάδα, αλλά και για το σύνολο της Ευρώπης.

Περί παρελθόντος
τα λάθη μου δεν τα κρατάω. Δεν εστιάζω σ’ αυτά. Για να έγιναν, σημαίνει για κάποιο λόγο έγιναν και σκοπός είναι να μαθαίνουμε απ’ αυτά και να μην τα ξανακάνουμε. Θέλω και προσπαθώ να τα αντιμετωπίζω όλα ως κάτι που με προχώρησε και με πήγε παρακάτω.

/

Για τον γάμο της
Είναι αλήθεια ότι παντρεύομαι. Άμεσα μάλιστα, αν και δεν έχουμε καθορίσει ακόμη ημερομηνία. Δε με τρομάζει καθόλου η σκέψη του γάμου. Είμαστε μαζί κοντά τρία χρόνια. Πιστεύω ότι εάν βρεις έναν άνθρωπο που να σε στηρίζει και να τον στηρίζεις, να είστε μαζί, συνοδοιπόροι και ερωτευμένοι, τότε ο γάμος μόνον ευλογία είναι.

/

Διάβασε περισσότερα στο Close up που κυκλοφορεί

Read More

And More