Η Ευγενία Μανωλίδου επιστρέφει στο Mega!

Megaλη η χάρη αυτού του καναλιού τελικά… Τι κι αν είχε αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της τηλεοπτικής επικαιρότητας; Τι κι αν διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της; Η Ευγανία Μανωλίδου για το χατίρι του Mega είπε να αναθεωρήσει.

Με άλλα λόγια; Το στενό φλερτ των Megaλικών προς το πρόσωπό της φαίνεται τελικά πως αποδίδει καρπούς! Οι υπεύθυνοι του Μεγάλου Καναλιού κατάφεραν με την επιμονή τους να μην κάνουν την γνωστή μαέστρο και ενίοτε και παρουσιάστρια να σκεφτεί απλώς το ενεδεχόμενο της τηλεοπτικής επιστροφής της, αλλά να είναι πραγματικά ένα βήμα πριν δώσει τα χέρια με το Mega!

Η Ευγενία δέχτηκε την πρόταση – πρόσκληση του Μεγάλου Καναλιού σε ότι έχει να κάνει με το στήσιμο του “Just the two of us”, μιας και πιστεύουν εκεί στην Μεσογείων, πως πρόκειται για ένα από τα ελάχιστα πρόσωπα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην εγχώρια σόου-μπιζ και έχουν τη λάμψη που χρειάζεται έτσι ώστε η παρουσία τους να βοηθήσει κάτι παραπάνω από αποφασιστικά το σόου. Για την τηλεοπτική λάμψη βέβαια μιλάμε… Γιατί η τηλεόραση είναι να σε θέλει και να σου πηγαίνει και της Ευγενίας αρκετές φορές μέχρι τώρα της έχει ταιριάξει – γάντι!

Ετσι ,λοιπόν, όλες αυτές τις ημέρες με άκρα μυστικότητα στο Mega “μαγειρεύουν” την τηλεοπτική επιστροφή της Ευγενίας, η οποία αναμφισβήτητα θα προκαλέσει μεγάλο ντόρο, μιας και όπως ήδη σας είπα, η Ευγενία διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της και όσο να πεις πολλοί θα είναι εκείνοι που θα θελήσουν να την παρακολουθούν κάθε εβδομάδα, προκειμένου να δουν το κατά πόσο έχει αλλάξει.

Επίσης, όπως και να το κάνουμε αυτή η κίνηση του Mega είναι μία κίνηση – ματ σε ότι έχει να κάνει με το εν ΄λόγω σόου, μιας και η Ευγενία εδώ και καιρό είχε γυρίσει αποφασιστικά την πλάτη της στην τηλεόραση και τώρα αν όλα έχουν αίσιο τέλος, πείσθηκε να επιστρέψει και πάλι στο γυαλί.

Τέλος, να σας το αποκαλύψω κι αυτό… Οσο για το ποια θα είναι η θέση της Ευγενίας στο παιχνίδι; Εννοείται πως δεν μιλάμε για την συμμετοχή της στο διαγωνιστικό κομμάτι. Δηλαδή, η Ευγενία δεν θα πάρει το μικρόφωνο ανά χείρας, αλλά θα καθήσει στην κριτική επιτροπή, μιας και αναμφισβήτητα οι γνώσεις της μουσικής που διαθέτει της επιτρέπουν να έχει άποψη και να κρίνει τους συμμετέχοντες, προσπαθώντας να τους δώσει τα φώτα της για να προχωρήσουν παρακάτω!

Read More

And More