Η Φαίη αναλαμβάνει την παρουσίαση και του “Dancing”;

Μετά την άφιξη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 από χθες έχει ξεσπάσει ένα τρελό όργιο φημολογίας με πολλά και διάφορα σενάρια να κυκλοφορούν με ταχύτητα φωτός στα δημοσιογραφικά γραφεία. Ένα, λοιπόν, από αυτά τα σενάρια που έφτασε στα αυτιά μου χθές, ήταν και το σενάριο εκείνο που θέλει την Φαίη Σκορδά να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την παρουσίαση του “Dancing with the stars”.

Ναι λέει, η Φαίη έχει την λάμψη, έχει το μπρίο, έχει το glam που χρειάζεται για να βρεθεί στο συγκεκριμένο πόστο, οπότε γιατί όχι; Έτσι, λοιπόν, σήμερα πρωί – πρωί άρχισα τα τηλέφωνα στο Μαρούσι για να δω αν κάτι τέτοιο έχει πέσει έστω και σαν ιδέα στο τραπέζι των συζητήσεων των Αντεννικών. Τι μου είπαν; Αυτό ακριβώς που φανταζόμουν. Ότι δηλαδή σε ό,τι έχει να κάνει με την παρουσίαση του “Dancing”, η Ζέτα εξακολουθεί να είναι το απόλυτο ζητούμενο γι ΄αυτούς.

“Η Ζέτα ήταν και είναι για εμάς, η απόλυτη προτεραιότητα σε ότι έχει να κάνει με το “Dancing”. Εχει συνδέσει το όνομά της και την λάμψη της με την παρουσίαση του συγκεκριμένου προγράμματος, οπότε δεν έχουμε καμία θέληση αυτό να το αλλάξουμε”, λέει υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1 στο TLIFE και συνεχίζει:

“Αλλωστε ότι ο Γιώργος και η Φαίη ήρθαν στον ΑΝΤ1, δεν πάει να πει ότι θα παρουσιάσουν τα πάντα (γέλια). Πάντως γι ΄αυτή την στιγμή που μιλάμε σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τώρα αν το κανάλι κάνει τα ραντεβού του με την Ζέτα κι αν προκύψει κάποιο πρόβλημα, τότε τα ξανά συζητάμε!”

Read More

And More