Η Φαίη επέστρεψε, οι μηχανές του “Πρωινού” άναψαν και η πρώτη σύσκεψη είναι γεγονός! Αυτή είναι η ομάδα της…

Τελείωσαν τα ψέματα, “κάθε κατεργάρης στο πάγκο του” δεν λέει και η παροιμία; Ε, από σήμερα όλα ή σχεδόν όλα τα τηλεοπτικά αστέρια έχουν επιστρέψει στη… βάση τους και έχουν αρχίσει με τους συνεργάτες τους τις πρώτες συσκέψεις ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς.

Μπορεί να μην το έχεις καταλάβει κι εσύ η ίδια λατρεμένη, αλλά το καλοκαίρι τελείωσε… Μόλις τρεις μέρες μας χωρίζουν από το να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι και μόλις τέσσερις, για να υποδεχθούμε με κάθε επισημότητα το Φθινόπωρο.

Έτσι, όλες οι παρουσιάστριες και όλοι οι παρουσιαστές άφησαν στην άκρη τα μαγιό τους, τα φλαμίνγκο και τις… απλωτές τους στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και του Ιονίου και είναι πάλι εδώ, ανάμεσά μας, αναλαμβάνοντας δράση.

Εξαίρεση στο παραπάνω κανόνα δεν θα μπορούσε να είναι η Φαίη Σκορδά. Η γνωστή παρουσιάστρια από σήμερα το μεσημέρι βρίσκεται και πάλι στο κλεινόν άστυ και εννοείται πως ξεκίνησε και τις πρώτες συσκέψεις με την ομάδα της.

Η Φαίη σχεδιάζει να κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη γι ΄αυτό και από σήμερα και κάθε μέρα θα βρίσκεται στα γραφεία του “Πρωινού” της, ετοιμάζοντας το fresh πρωινό της για την σεζόν 2017-2018. Μία σεζόν την οποία η Φαίη θέλει να είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μιας και ο ανταγωνισμός στην καθημερινή, πρωινή ζώνη αυξάνεται σημαντικά.

Από την μία μεριά έχουμε την άφιξη της νέας δημοσιογραφικής εκπομπής που ετοιμάζει ο Alpha με τον Σπύρο Λάμπρου και τη Ράνια Τζίμα στο τιμόνι της, η οποία θα βγαίνει καθημερινά στον αέρα γύρω στις 11.00 το πρωί και από την άλλη έχουμε το brand-new πρωινό της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη στο Star.

΄Ετσι, η Φαίη δεν επαναπαύεται στις δάφνες της, σηκώνει μανίκια και αρχίζει την δουλειά… Άλλωστε και όλο το καλοκαίρι δεν σταμάτησε να ασχολείται με το στήσιμο της εκπομπής της, μιας και αυτή την σεζόν αλλάζουν πολλά.

Μετά την αποχώρηση της Σάσας Σταμάτη και του Στέφανου Κωνσταντινίδη, αλλάζει κατά το ήμισυ και η παρέα που θα έχει δίπλα της. Μαζί με την Φαίη θα βλέπουμε πλέον τους: Θέμη Γεωργαντά, Κώστα Τσουρό, Αρη Καβατζίκη και Κλεοπάτρα Πατλάκη, ενώ αλλαγή σκυτάκης υπήρξε και σε ότι έχει να κάνει και με την σκηνοθεσία της εκπομπής. Σκηνοθέτης της εκπομπής είναι πλέον ο Κώστας Υφαντής, ενώ στην αρχισυνταξία παραμένει κανονικά η Ελεάννα Τρυφίδου.

Μάλιστα, σήμερα η Φαίη έσπευσε να μας δώσει μία γεύση από την πρώτη σύσκεψη που έγινε στα στούντιο ΚΑΠΑ, ανεβάζοντας μία χαρακτηριστική φωτό στο Instagram!

Μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις…

Read More

And More