Η Φαίη Σκορδά έγινε 39 και το γιόρτασε με ένα μεγάλο party – Η εντυπωσιακή τούρτα και οι λαμπεροί καλεσμένοι (pics,video)

Γεννημένη στις 9 Φεβρουαρίου του 1980, η Φαίη Σκορδά είχε πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες τα γενέθλιά της. Η παρουσιάστρια “έκλεισε” τα 39 της χρόνια και, όπως κάθε χρόνο, την ημέρα εκείνη δεν σταμάτησε να δέχεται τις πιο θερμές ευχές από συγγενείς, φίλους, αλλά και τους followers της στα social media, που την αγαπούν και την στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Ωστόσο, λόγω φόρτου εργασίας, αλλά και του γεμάτου προγράμματος που έχει καθημερινά με τους δύο γιου της, Γιάννη και Δημήτρη, η Φαίη δεν κατάφερε να τα γιορτάσει εγκαίρως. Αυτό, ωστόσο, δεν την πτόησε από το να διοργανώσει ένα μεγάλο πάρτι, λίγες μέρες αργότερα, για να τιμήσει δεόντως την πιο ιδιαίτερη αυτή μέρα για εκείνη.

Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης, υποδέχτηκε στην avant-garde καντίνα του σεφ Βασίλη Καλλίδη, μέσα στη Λαχαναγορά του Ρέντη, αγαπημένους φίλους και συνεργάτες, με τους οποίους διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Φαίη έσβησε και τα κεράκια της πάνω σε μια εντυπωσιακή δυόροφη τούρτα που φτιάχτηκε ειδικά για εκείνη, δείχνοντας ενθουσιασμένη και πολύ χαρούμενη.

Το “παρών” στο πάρτι γενεθλίων της οικοδέσποινας της εκπομπής “Το Πρωινό” έδωσε, μεταξύ άλλων, σύσσωμη η ομάδα της μπροστά και πίσω από τις κάμερες, οι καλές της φίλες Ράνια Θρασκιά, Κατερίνα Γκαγκάκη και Νάνσυ Παραδεισανού, o Τρύφωνας Σαμαράς, καθώς και στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Δες τα στιγμιότυπα που ακολουθούν:

Η Κατερίνα Γκαγκάκη με την Φαίη Σκορδά

Ράνια Θρασκιά

Οι συνεργάτες της Φαίης Σκορά στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Read More

And More