Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στο Πρωινό: “Μιλούσα συνέχεια με γιατρούς. Το μόνο που με φόβισε ήταν…”

Μετά από δύο εβδομάδες απουσίας, το Πρωινό με την Φαίη Σκορδά επέστρεψε στον ΑΝΤ1!

Στις 14 Μαρτίου, η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει στο Instagram πώς βρέθηκε θετική στον κορονοϊό κι έτσι η εκπομπή της θα σταματούσε να βγαίνει στον αέρα για ένα διάστημα. Πλέον, η Φαίη είναι ξανά υγιής και αποφάσισε να γυρίσει από σήμερα στη δουλειά.

Το Πρωινό, ωστόσο, βγήκε στον αέρα λίγο μετά τις 10:00 -λόγω της ανακοίνωσης του ολοκληρωμένου σχεδίου της κυβέρνησης για την τόνοση της ελληνικής οικονομίας.  Η Φαίη Σκορδά καλημέρισε τους τηλεθεατές έχοντας δίπλα της στο πλατό την Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ενώ ο Άρης Καβατζίκης εμφανίστηκε ζωντανά στον αέρα μέσω Skype.

“Εδώ στο πόστο μας μετά από αρκετές μέρες, γιατί έτσι ήταν το σωστό, Να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τα γλυκά μηνύματα που μου στείλατε. Είμαστε εδώ βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ μετά από 14 ημέρες, οι οποίες έχουν περάσει και παραπάνω, μπορώ να επανέλθω στη δουλειά μου. Θα προσπαθήσουμε μέσα σε αυτή την πραγματικότητα η οποία είναι εντελώς πρωτόγνωρη. Στο Instagram δεν έχω πει πολλά, ούτε έχω ανεβάσει πολλές φωτογραφίες γιατί αισθανόμουν ότι ήταν πολλές οι ερωτήσεις αλλά ήταν για μένα μικροπρεπές να κάθομαι να απαντάω ενώ όλη αυτή η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή” , είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: “Δεν είχα συμπτώματα όλες αυτές τις μέρες, αλλά σαφώς υπάρχει ένας φόβος. Πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία. Μιλούσα συνέχεια με γιατρούς, οι οποίοι μου έλεγαν ότι η ψυχραιμία είναι πολύ σημαντική. Το μόνο που με φόβισε ήταν τα παιδιά, δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο” .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More