Η γάτα που έγινε viral! Βοηθά μητέρα να θηλάσει το μωρό, πιέζοντας το στήθος της! [video]

Αυτή η γάτα σίγουρα θα σε κάνει να λιώσεις. Η μικρή Doppel θέλησε να βοηθήσει την γυναίκα που την φροντίζει και το έδειξε έμπρακτα με μια τρυφερή πράξη της. Ο λόγος για την 32χρονη Carley Sercovich που πριν 10 περίπου εβδομάδες έγινε για πρώτη φορά μητέρα και βρήκε τον καλύτερο βοηθό θηλασμού στο πρόσωπο της τετράποδης φίλης της.

Η γυναίκα που έδωσε στο πρώτο της παιδί το όνομα Foster εξαιτίας της αγάπης της ίδιας και του αγαπημένου της για τη διάσωση ζωών, επέστρεψε από το μαιευτήριο στο σπίτι, το οποίο πριν γίνει στέγη τους ήταν ο χώρος που φρόντιζαν διάφορα ζώα. Εκεί, η μικρή γάτα της «έδωσε χέρι βοηθείας» στο θηλασμό. Το μικρό γατάκι βοηθά τη μητέρα να θηλάσει το μωρό της, πιέζοντας με τα πατουσάκια της το στήθος της.

«Ήταν τόσο χαριτωμένο που δεν γινόταν να μην το αποτυπώσεις στην κάμερα. Η Doppel ήταν ένα από τα πρώτα γατάκια που ταΐσαμε και γεννήθηκε περίπου την ίδια περίοδο με τον γιο μας. Όταν τραβήξαμε το βίντεο και οι δύο ήταν περίπου 10 εβδομάδων. Τώρα, ο γιος της είναι 5 μηνών και αγαπά να ζει με όλα τα ζώα της οικογένειας», λέει η χαρούμενη μανούλα.

Όσο για την γάτα; Είναι η καλύτερη φίλη με τον μικρό Foster!

Δες το video της ιστοσελίδας Metro:

Δεν είναι γλύκα;

Read More

And More