Η Γη της Ελιάς: Οι πρωταγωνιστές της σειράς στις καλοκαιρινές τους διακοπές όπως δεν τους έχεις ξαναδεί

Η Γη της Ελιάς επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα του Mega, μέσα από ένα καθηλωτικό τρέιλερ.

Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο οι πρωταγωνιστές έκαναν ένα μικρό break απολαμβάνοντας μίνι διακοπές σε αγαπημένους προορισμούς της Ελλάδος.

Άντζελα Γκερέκου – Ένας χρόνος χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο

Η Άντζελα Γκερέκου πέρασε μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στην Μάνη, ανεβάζοντας εντυπωσιακά στιγμιότυπα στο instagram, με φόντο τα χρώματα της φύσης.

Η Άντζελα Γκερέκου έβγαλε τα μαύρα, μετά το ετήσιο μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου, και η νέα της ανάρτηση δεν πέρασε σίγουρα απαρατήρητη.

Αφροδίτη Λιάντου  –  Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Το πρώτο τους καλοκαίρι ως ζευγάρι

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από τον ρόλο της στη Γη της Ελιάς. Η Αφροδίτη Λιάντου εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο από τα γυρίσματα της σειράς, ενώ ανέβασε στο instagram φωτογραφίες από την παραλία.

Η νεαρή πρωταγωνίστρια της σειράς, εδώ και μήνες βρίσκεται σε μια νέα σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της, Αλέξανδρο Σκουρλέτη, με τον οποίο και απολαμβάνει το πρώτο τους κοινό καλοκαίρι.

Στην παρέα τους βρέθηκαν και ο Ραφαήλ Καρυωτάκης με τον Διονύση Παπανδρέου οι οποίοι έκαναν διακοπές με τους νεαρούς πρωταγωνιστές της σειράς του Mega.

 

Η Χρύσα Παππά με το μπικίνι της

Η είσοδός της στη σειρά έφερε ριζικές αλλαγές στη ζωή του Στάθη! Η τηλεοπτική Εύα (Χρύσα Παππά) επιστρέφει στον δεύτερο κύκλο της σειράς του Mega, ενώ για την ώρα απολαμβάνει τις διακοπές της σε άγνωστο προορισμό.

Σπύρος Νικολαϊδης -Διακοπές στη Σαντορίνη

Ο Δημήτρης από τη Γη της Ελιάς ταξίδεψε στη Σαντορίνη, ποζάροντας μπροστά από την μαγική Οία. Ο Σπύρος Νικολαϊδης για άλλη μια φορά εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο κορμί του στο instagram.

Τάσος Ιορδανίδης – Το jet ski και οι οικογενειακές διακοπές

Την αγάπη του για τα θαλάσσια σπορ αποκάλυψε ο Τάσος Ιορδανίδης. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στην Σαρωνίδα όπου και έκανε jet ski.

Ακολούθησαν οι οικογενειακές διακοπές με την Θάλεια Ματίκα και τα παιδιά τους. Εκεί ο Τάσος Ιορδανίδης ανέβασε φωτογραφίες από το πλοίο με την κόρη του.

Ιφιγένεια Τζόλα – Παιχνίδια στην πισίνα

Η Βασιλική από τη Γη της Ελιάς, η οποία στο τελευταίο επεισόδιο ντύθηκε νύφη για τις ανάγκες του ρόλου, χαλαρώνει στην πισίνα της, λίγο πριν την επιστροφή στο πλατό για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου.

Η Γη της Ελιάς επιστρέφει – Δες ΕΔΩ όλα τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στον δεύτερο κύκλο.

Φωτογραφίες: Instagram

 

Read More

And More