Γη της Ελιάς: Όλα τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά και ανατρέπουν τις εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο

Η Γη της Ελιάς επιστρέφει και οι ζωές των ηρώων αλλάζουν ριζικά στον δεύτερο κύκλο της σειράς του Αντρέα Γεωργίου.

Η δίκη της Αθηνάς γίνεται κανονικά ενώ ληστεία θα γίνει στην ταβέρνα του Χρήστου. Η Μαργαρίτα σοκαρισμένη κι αποτροπιασμένη ανακαλύπτει το πτώμα του Ανέστη κι ο Κουράκος με την Ιουλία φαίνεται πως χωρίζουν.

Η Γη της Ελιάς – Δες το τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο της σειράς:

Η Γη της Ελιάς – Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στη σειρά:

Το περιοδικό TV24 συγκέντρωσε όλους τους νέους χαρακτήρες, αλλά και τους ηθοποιούς που τη νέα σεζόν θα συμμετέχουν στην πετυχημένη σειρά του Mega.

Βιολέτα (Φιλιώ Κυριάκου)

Πρώην συμφοιτήτρια της Βασιλικής από την Καλαμάτα. Συνεπής και γλυκιά, τολμηρή και δυναμική, θα εμφανιστεί στη Μάνη όταν εξαφανιστεί η φίλη της η Νάντια. Την ψάχνει και είναι φοβισμένη. Θα έρθει σε επαφή με τον Φίλιππο και τη Βασιλική, με αποτέλεσμα τα δύο παιδιά να κινδυνέψουν.


«Αφεντικό» του κλαμπ (Γιώργος Zώης)

Όλοι τον αποκαλούν «Αφεντικό». Το πραγματικό του όνομα μάλλον δεν το γνωρίζει κανείς. Ξέρει να γίνεται γοητευτικός όταν πρέπει με τις κοπέλες του κλαμπ, αλλά και αυστηρός όσο δεν πάει.

Βρίσκεται κάτω από τον Κωνσταντίνο στην ιεραρχία, μιας και το κλαμπ υπόκειται στις δραστηριότητες του Δημοσθένη, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει. Πάντα σκληρός αλλά και διπλωμάτης. Στο κλαμπ τον τρέμουν όλοι. Με ένα του βλέμμα υποτάσσονται.


Ράινα (Μελίνα Κόντη)

Μια όμορφη κοπέλα από τη Βουλγαρία, χορεύτρια, που πιάνει δουλειά στο κλαμπ. Ευχάριστη, θετικός χαρακτήρας, με χιούμορ και καλοσύνη. Μιλάει άπταιστα Ελληνικά μιας και βρίσκεται 10 χρόνια στην Ελλάδα. Η Ράινα είναι μαγκάκι και ξέρει να γίνεται καλή φίλη, θα συγκατοικήσει με την Αλκμήνη.

Ηρώ (Ελενα Καλλινίκου)

Η αδελφή του Δημήτρη, η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία. Γνωρίζει τα πάντα για τη ζωή του στη Μάνη. Πηγαίνει να παραλάβει τη σορό του Δημήτρη και να τον κηδέψει, θα παραστεί ως πολιτική αγωγή στο δικαστήριο, απέναντι στην Αθηνά, και θα θελήσει να την «κάψει». Αδίστακτη, σκληρή, ανέντιμη, παραδόπιστη.


Κατερίνα (Ελισάβετ Γιαννακού)

Η κολλητή φίλη της Στέλλας από την Αθήνα. Μια γλυκιά, σύγχρονη κοπέλα, η οποία εμφανίζεται στη Μάνη. Συναντά τη Χάιδω και της εξομολογείται το σπάνιο πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε.

Η Χάιδω θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει, θα προσφύγει σε γνωστούς, σε εύπορους συντοπίτες της αλλά και σε όλο το χωριό. Όλοι θα βοηθήσουν, θα γίνει έρανος, έτσι ώστε να μπορέσει η Κατερίνα να χειρουργηθεί στο εξωτερικό. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Η αλήθεια θα φανεί όταν πλέον θα είναι αργά.

Η Γη της Ελιάς – Η Ελπίδα σε ρόλο έκπληξη

Όπως έγινε γνωστό, η Ελπίδα θα έχει τον δικό της ρόλο από τη νέα σεζόν, στην πετυχημένη σειρά του Mega.

Σύμφωνα όμως με το περιοδικό TiVi Σίριαλ η Ελπίδα, θα υποδυθεί μια ισοβίτισσα. Η Αθηνά συλλαμβάνεται και φυλακίζεται για τον φόνο του Δημήτρη μέχρι να γίνει η δίκη της.

Η Ελπίδα ως ισοβίτισσα θα έρθει κοντά με την Αθηνά όσο θα είναι φυλακισμένη, θα τη στηρίζει και θα την βοηθάει στα άσχημα. Όπως αναφέρει το περιοδικό, και η ίδια κρύβει μια απίστευτη ιστορία και ένα ένα πολύ σκοτεινό αλλά και πονεμένο παρελθόν, το οποίο σιγά σιγά θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται.

Η Γη της Ελιάς επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στο Mega!

Read More

And More