Η Γιάννα Παναγοπούλου αποκαλύπτεται στο ΤLIFE – Η μάχιμη δικηγορία και οι συγκλονιστικές υποθέσεις (pics)

Η Γιάννα Παναγοπούλου θεωρείται μία από τις πιο καταξιωμένες δικηγόρους της Ελλάδας. Μια γυναίκα αυτοδημιούργητη, μορφωμένη, δραστήρια, η οποία έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην επιστήμη της. Το όνομά της έχει συνδεθεί με εγκλήματα και ποινικές υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Όσοι την έχουν γνωρίσει και την ζουν από κοντά, κάνουν λόγο για μια γυναίκα δυναμική, δίκαιη, δοτική, που αγωνίζεται με πάθος, καθημερινά, στα ποινικά ακροατήρια των δικαστηρίων όλης της χώρας.

Η γοητευτική ποινικολόγος είναι γνωστή για την κοινωνική της ευαισθησία και για το γεγονός ότι χτίζει ανθρώπινες σχέσεις με τους εντολείς της. Μιλώντας στο TLIFE δήλωσε: “Δυστυχώς στην κοινωνία μας υπάρχουν πολλά προβλήματα, πόνος, συνάνθρωποί μας βιώνουν δύσκολες καταστάσεις, εγώ προσπαθώ μέσα από την επιστήμη, την οποία υπηρετώ, να στέκομαι δίπλα στους ανθρώπους που με επιλέγουν να τους εκπροσωπώ ώστε να έχουν δίκαιες δίκες”.

Η κυρία Παναγοπούλου τους προσεγγίζει με ζεστασιά και στο πρόσωπό της δεν βλέπουν απλά τη συνήγορό τους αλλά και τον δικό τους άνθρωπο. Άλλωστε και η ίδια, λέει χαρακτηριστικά: “Επιτυχία μου είναι οι άνθρωποι να με αποκαλούν με το μικρό μου όνομα και να διατηρούν το σεβασμό στο πρόσωπό μου”.

Η Γιάννα Παναγοπούλου έχει στο ενεργητικό της μεγάλες επιτυχίες και έχει χειριστεί ποινικές υποθέσεις, οι οποίες είναι βέβαιο ότι θα καταγραφούν στα εγκληματολογικά χρονικά. Όλοι της αναγνωρίζουν ότι τα έχει καταφέρει πολύ καλά, σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, όπως είναι αυτός της μάχιμης, ποινικής, δικηγορίας και μάλιστα απολαμβάνει την εκτίμηση τόσο των γυναικών, όσο και των ανδρών, συναδέλφων της. Αυτός είναι και ο λόγος που αποδέχτηκε την πρόταση του Βασίλη Ταουξή και του Γιάννη Γλύκα, να κατέβει υποψήφια με το συνδυασμό τους στις εκλογές της Πανελλήνιας ένωσης ποινικολόγων και μαχομένων δικηγόρων, οι οποίες πραγματοποιούνται αύριο, 15 Σεπτεμβρίου.

Το ΤLIFE συνάντησε την Γιάννα Παναγοπούλου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στη φωτογράφιση που έκανε για το ανανεωμένο site μας. Η ίδια, ανανεωμένη και πολύ όμορφη, μας μίλησε: “Με ενθουσίασε η ιδέα να φωτογραφηθώ και να μιλήσω σε ένα αμιγώς γυναικείο site, όπως το TLIFE. Η γυναίκα θα πρέπει να προσέχει τον εαυτό της και να φροντίζει να διατηρεί την καλή της διάθεση. Το ΤLIFE είναι για μένα καθημερινή μου συνήθεια, είναι το site που διαβάζω καθημερινά από το κινητό μου τηλέφωνο και με αποφορτίζει από το άγχος της καθημερινότητας”.

Έχοντας περάσει ανέμελες και τρυφερές στιγμές, το καλοκαίρι, με το σύζυγό της Γιάννη Σταυρίδη, η γοητευτική ποινικολόγος μας δήλωσε: “Το καλοκαίρι πέρασα όμορφα, φόρτισα τις μπαταρίες μου κι έχω μεγάλη όρεξη για το νέο δικαστικό έτος και τη νέα σεζόν”. 

Φωτογραφίες: Αντώνης Πολιτάκης 

Read More

And More