Η Gisele παρουσιάζει το νέο μέλος της οικογένειάς της! Δες την πρώτη φωτογραφία της Vivial Lake

H εκθαμβωτική Gisele έγινε για δεύτερη φορά μανούλα το Δεκέμβριο που μας πέρασε. Τώρα αποφασίζει να συστήσει την μονάκριβη κόρη της στους θαυμαστές και το ευρύ κοινό. Ιδού λοιπόν η αξιολάτρευτη Vivian Lake, στην αγκαλιά της διάσημης μαμάς της.

Το super model από τη Βραζιλία αποφάσισε να αναρτήσει την εν λόγω φωτογραφία στον λογαριασμό της στο facebook. Η φωτογραφία συνοδευόταν από την εξής λεζάντα “Η αγάπη είναι τα πάντα! Να έχετε μια χαρούμενη Παρασκευή και πολλή αγάπη όλοι!”

Η Gisele ζει την ευτυχία στο πλευρό το συζύγου της Tom Brady, με τον οποίο έχει ήδη ένα γιο, τον τρίχρονο Benjamin. Ο Tom έχει ακόμη έναν γιο, τον John από την προηγούμενη σχέση του με την ηθοποιό Bridget Moynahan.

Ο ευτυχής μπαμπάς αναλαμβάνει καθήκοντα για τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογενείας, όσο η Gisele φροντίζει το νέο μέλος της οικογένειας στο σπίτι. Έτσι ο Tom και οι δύο του γιοι βγαίνουν βόλτα στο πάρκο. “Νομίζω πως είναι υπέροχο να έχουν τα αγόρια μου ένα κορίτσι στο σπίτι”, αναφέρει για τον ερχομό της κόρης του.

Read More

And More