Η γλυκιά εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα: «Θεωρώ ότι εδώ είναι η χώρα μου»

Καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή της χρονιάς για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά ήταν η λαμπερή Ελένη Φουρέιρα. Η όμορφη τραγουδίστρια πριν αναλάβει να κλείσει μουσικά το Πρωινό συνομίλησε με τους δύο παρουσιαστές και με αφοπλιστική ειλικρίνεια για θέματα της προσωπικής της ζωής.

Η σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά

«Είμαστε μαζί. Είναι δύσκολο που ζει έξω, αλλά αν θες βρίσκεις χρόνο. Μιλάμε άπειρες ώρες στο τηλέφωνο»…

«Κάποια πράγματα είναι να συμβούν. Δεν τα επιλέγεις. Εκεί που λες “δεν θα ξαναερωτευτώ ποτέ”… Νομίζω ότι όταν δεν κάνει το κύκλο της η σχέση, κάπου ξαναβρίσκεται. Όταν ένας άντρας θέλει κάτι πολύ, μπορεί να τα καταφέρει με πολλούς τρόπους».

«Στα χαρακτηριστικά του που μου αρέσουν πάρα πολύ είναι πως αυτό που θέλει, μπορεί και το καταφέρνει. Του πήρε χρόνια για να με κατακτήσει. Ο Γιώργος μου βγάζει πολλά συναισθήματα και για το μέλλον».

Δες βίντεο με όλα όσα είπε για τον αγαπημένο της στο zappit


Η καταγωγή της

«Το να σε εμποδίσει κάτι τέτοιο να κάνεις καριέρα είναι ανόητο! Δεν είπα ψέμα ποτέ, απλώς υπήρχαν στιγμές που θεώρησα ότι δεν είναι σωστό να ασχολούνται με κάτι άλλο εκτός από αυτό που κάνω εγώ και νομίζω ότι το χειρίστηκα πάρα πολύ σωστά. Θεωρώ ότι εδώ είναι η χώρα μου. Εδώ μεγάλωσα δεν ξέρω άλλη γλώσσα»… Δες τι ακριβώς είπε στο zappit

Read More

And More