Η γυμνή αλήθεια της Ελένης Φουρέιρα – “Δεν με λένε “Ριάνα των φτωχών”, αλλά Queen Φουρέιρα”!

Σέξι, αυθόρμητη και ειλικρινής. Η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει γυμνή για το εξώφυλλο του Down Town και μοιράζεται την αλήθεια της. Σε συνέντευξή της στην Φανή Πλατσατούρα η σέξι Ελένη δηλώνει περήφανη για την καταγωγή της, μιλά για το ρατσισμό και το bullying και παίρνει θέση απέναντι στα δημοσιεύματα που την θέλουν ζευγάρι με τον Αλμπέρτο Μποτία του Ολυμπιακού.

“Ο ρατσισμός είναι κατωτερότητα. Δεν είναι για την κοινωνία μας. Δεν φοβάμαι τίποτα. Είμαι περήφανη για αυτό που είμαι, για το τόπο που έχω γεννηθεί, τον τρόπο που έχω μεγαλώσει και ό,τι έχω καταφέρει μέχρι σήμερα στη ζωή μου γιατί πάλεψα μόνη μου”, αποκαλύπτει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: “Όλη η ενοχή για την καταγωγή μου, είχε γεννηθεί στα παιδικά μου χρόνια. Από εκεί και πέρα όταν είδα ότι ο κόσμος αγαπά την Ελένη και καταλαβαίνει ότι δίνω την ψυχή μου σε αυτό που κάνω, παραδέχτηκα την καταγωγή μου”.

Μιλώντας για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον άσο του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Μποτία, αποκάλυψε: “Είδατε φωτογραφίες από καμιά μας έξοδο; Όχι, Είδατε και διαβάσατε φήμες, λοιπόν. Δεν υπάρχει κάτι που να χρήζει επιβεβαίωσης. Δεν θέλω να δώσω αυτήν τη στιγμή καμιά άλλη απάντηση”.

Για το χρόνο που περνά και τις αλλαγές στην εμφάνισή της είπε: “Κοιτιέμαι στον καθρέφτη μου και πολλές φορές λέω “ξεκινά η κατηφόρα”. Με φοβίζει ο χρόνος. Δεν θέλω να γεράσω. Θέλω να μείνω πάντα ίδια. Γίνεται αυτό;”

Ενώ για όσους λένε πως αντιγράφει την Beyonce και την Rihanna απαντά: “Δεν έχω ακούσει να με αποκαλούν “Ριάνα των φτωχών”, αλλά Queen Φουρέιρα ή Queen Ελένη… Πολλές Ελληνίδες τραγουδίστριες μου έχουν πει ότι τους αρέσω πολύ και με μελετούν… Μου λένε πως έχω φτιάξει “σχολή Φουρέιρα”.”

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More