Η γυναίκα αράχνη δηλώνει: ”Επιτέλους είμαι ελεύθερη”!

Η 54χρονη Ευαγγελία Ζιάγκα είναι η γυναίκα ”αράχνη” που οδήγησε τον άτυχο επιχειρηματία Τάσο Τσαγκαρόπουλο στον θάνατο. Η ίδια μίλησε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και ισχυρίζεται πως δεν το σκότωσε αυτή κι ότι απλά ήταν συνεργός. ”Δεν τον σκότωσα εγώ. Ήθελα να πεθάνει γιατί με βασάνιζε επί 12 ολόκληρα χρόνια αλλά δεν το έκανα εγώ, δεν ήμουν καν μπροστά την ώρα του φόνου. Δεν είχαμε ποτέ ερωτική σχέση, γνώριζε ότι υπήρχαν άλλοι άντρες στη ζωή μου και γνώριζα γυναίκες με τις οποίες διατηρούσε σχέσεις προκειμένου να τις εξαπατά”, δηλώνει η κατηγορούμενη.

Και συνεχίζει: ”Στο υπόγειο τον πήγαν οι δύο άντρες όπου και τον σκότωσαν. Εκείνοι αποφάσισαν πού θα τον θάψουν. Εγώ όταν επέστρεψα σπίτι είδα το πτώμα στην μπανιέρα μισοσκεπασμένο με κάτι υφάσματα. Δεν μπορούσα να ζω εκεί και γι’αυτό τον λόγο ύστερα από λίγο καιρό έφυγα. Επαναλαμβάνω ότι δεν τον σκότωσα εγώ. Εγώ ήμουν απλώς ηθικός αυτουργός. Δεν επέλεξα το μέσον του εγκλήματος. Αυτό έγινε ύστερα από συνεννόηση των δύο αντρών που το έκαναν”.

Η Ευαγγελία Ζιάγκα λέει στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ πως ποτέ δεν του έστειλε ερωτικά γράμματα. Υποστηρίζει δε πως το θύμα την εκμεταλλευόταν και την ανάγκαζε να εκμεταλλεύεται εύπορους ηλικιωμένους για να παίρνει εκείνος τα χρήματα. ”Η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι ήταν ότι αφού με χρησιμοποίησε για να πάρει περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ από συνταξιούχο εφέτη ήθελε και να τον σκοτώσει. Εγώ τον λυπόμουν, καθώς μου έδειξε ιδιαίτερη συμπάθεια και δεν ήθελα να τον εκμεταλλεύεται έτσι”, εξομολογείται η γυναίκα αράχνη.

Και συνεχίζει: ”Γι’αυτό και πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα ως ανιψιά του και τους ζήτησα να μην του δώσουν άλλα χρήματα. Η αμοιβή μου γι’αυτή τη δουλειά που ετοίμαζε χρόνια ο Τσαγκαρόπουλος ήταν 800€, όπως έχω αναφέρει και στην κατάθεσή μου. Επιπλέον, επειδή τον τελευταίο καιρό είχε καταλάβει ότι είχα φτάσει πλέον στα όρια μου και δεν άντεχα πλέον τις απατεωνίες του άφηνε συνέχεια να εννοηθεί ότι θα με σκοτώσει”.

Η αδίστακτη γυναίκα μιλά και για το αν περίμενε πως θα ανακάλυπταν κάποια στιγμή το πτώμα: ”Ναι το είχα δει στην εκπομπή της κυρίας Νικολούλη. Όταν με συνέλαβαν αισθάνθηκα λύτρωση. Επιτέλους είμαι ελεύθερη και κυρίως δεν φοβάμαι μη μάθω κάποια στιγμή ότι κάποιος πείραξε την οικογένειά μου. Τώρα είναι όλοι ασφαλείς”.

Read More

And More