Η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ!

Αν είσαι μια από τους fans των tattoos ή θέλεις να κάνεις ένα απλό τατουάζ για αλλαγή, αυτή η είδηση σίγουρα θα σε ενδιαφέρει. Ο λόγος για μια γυναίκα που αποφάσισε να κάνει το τατουαζ τέχνη και να καλύψει όλο της το κορμί με αγαπημένες της παραστάσεις.

Η Αμερικανίδα Julia Gnuse, που έρχεται από την Καλιφόρνια είναι η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο και μπήκε στο βιβλίο των Παγκόσμιων Ρεκόρ Guiness. Η “εικονογραφημένη γυναίκα’, όπως την ονομάζουν φαίνεται να έχει περισσότερα τατουάζ και από τον Michael Scofield που είχαμε δει στο Prison Break 1. Για την ακρίβεια, η Gnuse έχει καλύψει το 95% του σώματος της με τατουάζ.

Η νεαρή Αμερικανίδα αναφέρει ότι έκανε το πρώτο της τατουάζ μετά από κάποιο πρόβλημα υγείας που είχε. Η κοπέλα έπασχε από κάποια ασθένεια κι ένας πλαστικός χειρούργος της πρότεινε να καλύψει τα σημάδια κάνοντας τατουάζ
“Με τα τατουάζ, μπορεί να μην μπορώ να εξαλέιψω την ασθένεια αλλά τουλάχιστον έχω την δυνατότητα να βγαίνω στον ήλιο”, δηλώνει η ίδια.

Τέλος, στο σώμα της έχει μια μεγάλη ποικιλία από τατουάζ που απεικονίζουν αγαπημένους της ηθοποιούς και ήρωες από cartoons.

Read More

And More