Η Ιφιγένεια Τζόλα στο “Μαζί σου”: Ο ρόλος της στο “Νησί” σε ηλικία 10 ετών και η διαχείριση της αναγνωρισιμότητας! Video

Όμορφη, νεαρή, ταλαντούχα και πολυάσχολη μπορεί να χαρακτηριστεί η όμορφη ηθοποιός, Ιφιγένεια Τζόλα. Η μελαχρινή καλλονή συμμετείχε στη δημοφιλή σειρά του ΣΚΑΪ 8 Λέξεις, ενώ λίγοι είναι εκείνοι που θυμούνται και τον ρόλο της στη σειρά του Mega Το Νησί, πριν δέκα ολόκληρα χρόνια. Σε ηλικία, μάλιστα, 8 ετών, είχε κληθεί να υποδυθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε νεαρή ηλικία!

“Θα έλεγα ότι ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη, όταν είδα ότι ο κόσμος αναγνωρίζει τη δουλειά μας, διότι είδε ότι αυτό που κάναμε είχε το αποτέλεσμα, που εγώ ήθελα… Στις 8 Λέξεις, η Ιφιγένεια είναι μια κοπέλα πολύ αντιδραστική και επαναστάτρια, μάχεται γι’ αυτό που θέλει και περνάει πολλά κοινωνικά μηνύματα. Διεγείρει τον κοινωνικό προβληματισμό. Θα μπορούσα να πω ότι έχω κοινά μαζί της. Αλλά διαφέρω ως προς το κομμάτι της οικογένειας. Θέλω πρώτα να ολοκληρώσω τις σπουδές μου και στη συνέχεια η οικογένεια. Όχι ακόμα…” ανέφερε σε συνέντευξή της στο “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”.

“Ξέρω ότι αυτή η δουλειά που κάνω είναι μια σαν όλες τις υπόλοιπες. Έχει λίγη περισσότερη έκθεση, αλλά πέρα απ’ αυτό είναι μια δουλειά. Χαίρομαι που ο κόσμος αναγνωρίζει τη δουλειά μου, με χαροποιεί πολύ. Δεν με φέρνει σε δύσκολη θέση. Ήμουν 8 όταν έπαιξα την Αλίκη. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ενθουσιασμένη ήμουν. Δούλεψα πολύ σκληρά γι’ αυτό” εξομολογήθηκε η Ιφιγένεια Τζόλα.

Δες το βίντεο:

Read More

And More