Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει ποια είναι η νέα της καθημερινότητα (pics)

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει στην επαγγελματική ζωή της Ηλιάνας Παπαγεωργιου από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, καθώς κάνει πρεμιέρα η μεσημεριανή εκπομπή “Pop up”, που θα παρουσιάζει μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Το γνωστό μοντέλο και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα μέχρι τη Δευτέρα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αδημονεί να πει την πρώτη καλησπέρα στους τηλεθεατές και μαζί με την παρέα της να ομορφύνουν τα μεσημέρια μας. Λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, η πρώην κριτής του GNTM θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram τη νέα της καθημερινότητα δημοσιεύοντας, παράλληλα, μερικές φωτογραφίες από την ημέρα της.

“Η νέα καθημερινότητά μου ξεκινάει στο γραφείο! Μαθαίνω, προσπαθώ, εξελίσσομαι… Συνέχεια έχουν οι πρόβες μας στο πλατό (το οποίο θα δείτε πολύ σύντομα), έπειτα γυρίσματα για φέτες (όχι το τυρί) και στο τέλος αναστήλωση για φωτογράφιση και τσεκάρισμα της αυριανής μέρας (με τον @yannissiskos να κρυφοκοιτάζει κάθε φορά τις σημειώσεις μου) Από τη Δευτέρα όμως τα μεσημέρια μας θα είμαστε POP UP”, σημείωσε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες φωτογραφίες:

Καλή αρχή!

Read More

And More