Η Ιωάννα Σαρρή αποχώρησε από το GNTM και ξεσκέπασε τη στρατηγική της Εύης Ιωαννίδου!

Στη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM τα κορίτσια πόζαραν στον φακό του Πάνου Γιαννακόπουλου ως παραδείσια πουλιά σε αιχμαλωσία. Οι κριτές είδαν τις φωτογραφίες και αποφάσισαν πως από το παιχνίδι πρέπει να αποχωρήσει η Ιωάννα Σαρρή. Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η εντυπωσιακή κοπέλα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» που βρέθηκε στα παρασκήνια και έκανε αποκαλύψεις για το reality μόδας του Star.

«Είχα όντως τη χειρότερη φωτογραφία. Αλλά με τη μέχρι τώρα πορεία μου θα έπρεπε να είχαν φύγει άλλες κοπέλες, όπως η Άννα Τσακουρίδου, η οποία είναι μία κοπέλα που τη βοήθησαν τα κόνσεπτ», είπε αρχικά.

Και κατόπιν αναφέρθηκε στην Εύη Ιωαννίδου, λέγοντας: «Ένας φυσιολογικός άνθρωπος που τα έχει καλά με τον εαυτό του, μπορεί να τα έχει και με τους άλλους καλά. Και η Εύη δεν τα έχει με τους άλλους καλά, οπότε γι’ αυτό το λόγο παραμένει μόνη της. Δεν θεωρώ ότι αυτό είναι στρατηγική απλά δεν μπορεί να ενταχθεί στην υπόλοιπη παρέα. Της ζήτησα τον λόγο γιατί με αντιπαθεί και απλά μου είπε ότι “σε αντιπαθώ γιατί δεν έχουμε έρθει κοντά”».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More