Η Ιωάννα Σαρρή του GNTM μας συστήνει τη μητέρα της - Δες πόσο μοιάζουν!

Η Ιωάννα Σαρρή του GNTM μας συστήνει τη μητέρα της – Δες πόσο μοιάζουν! | tlife.gr

Η Ιωάννα Σαρρή έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. Από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και την κριτική επιτροπή του reality μόδας με την εξωτερική της εμφάνισή, αλλά και με τον χαρακτήρα της. Για πολλούς, μάλιστα, η 21χρονη καλλονή ήταν φαβορί για τη νίκη στο reality μόδας του STAR, αλλά προς έκπληξη πολλών δεν κατάφερε να φτάσει καν στον τελικό.

Μετά την έξοδό της από το GNTM, η Ιωάννα επέστρεψε στην παλιά καθημερινότητά της και στην αγκαλιά του συντρόφου της, Γιάννη Ζαγκλή, ο οποίος της είχε λείψει πάρα πολύ. Ωστόσο, έχει κρατήσει επαφή μέσα από τα social media με όσους την στήριξαν όταν βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, μοιράζεται μαζί τους φωτογραφίες από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική, καταφέρνοντας να απασχολεί ακόμα τα media.

Χθες. η όμορφη Ιωάννα σύστησε στους followers της την μητέρα της, η οποία είχε τα γενέθλιά της και έγινε 50 χρονών. Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή μέρα για την οικογένειά της, την φωτογράφησε την ώρα που έσβηνε τα κεράκια της και την ανήρτησε στα stories της σχολιάζοντας: «Rock it super mummy, happy 50, i love you».

READ more