Η Ιωάννα Σιαμπάνη επιβεβαίωσε τη σχέση του Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα

Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του ο Πύρρος Δήμας χαμογελά και πάλι αφού ο έρωτας του χτύπησε ξανά την πόρτα. Ο Ολυμπιονίκης και η πρώην παίκτρια του Survivor και επίσης αθλήτρια Αφροδίτη Σκαφίδα, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος ενώ το βράδυ της Κυριακής βρέθηκαν στα εγκαίνια ενός μαγαζιού που άνοιξε μια φίλη του, η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Η ίδια, μιλώντας στην κάμερα του Happy Day επιβεβαίωσε τη σχέση του ζευγαριού.

«Η Αφροδίτη Σκαφίδα, είναι φίλη μου, είναι πιο πολύ φίλη του συντρόφου μου. Είναι πολύ καλό παιδί. Αυτό το διάστημα από όσο ξέρω βγαίνει με τον Πύρρο Δήμα. Χαίρομαι και γι΄αυτό πάρα πολύ»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Espresso η σχέση τους μετρά από τον περασμένο Αύγουστο με τον Πύρρο Δήμα να είναι εκείνος που έκανε το πρώτο βήμα για να ξεκινήσει το μεταξύ τους ειδύλλιο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αφροδίτη Σκαφίδα έχει γνωρίσει τα παιδιά του Πύρρου Δήμα και το επόμενο διάστημα σκοπεύουν να κάνουν ένα ταξίδι στις ΗΠΑ για να δουν τον του Ολυμπιονίκη που μένει εκεί. (διάβασε εδώ λεπτομέρειες για τη ζωή της Αφροδίτης Σκαφίδα)

 

Read More

And More