Η Ιωάννα Τούνη “αδειάζει” δημόσια τη Σάσα Σταμάτη – “Θα ήθελα να μάθετε την αλήθεια, ως τώρα δεν ήθελα να την εκθέσω…”

Στην αντεπίθεση φαίνεται πως αποφάσισε να περάσει η Ιωάννα Τούνη μετά την απόφαση της Σάσας Σταμάτη να δώσει στη δημοσιότητα το ηχητικό απόσπασμα με την επίμαχη δήλωσή της για τα 800 ευρώ. (Άκουσε εδώ το ηχητικό απόσπασμα).

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η εφημερίδα ΟΝtime αναφέρει πως επικοινώνησε με την Ιωάννα Τούνη, προκειμένου να μεταφέρει την δική της εικόνα από την Θεσσαλονίκη, που τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω κορονοϊού. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που δηλώσεις της Τούνη δημοσιεύονται στην εν λόγω εφημερίδα.

Συγκεκριμένα στην εφημερίδα αναφέρεται: “Μετά το τέλος της επικοινωνίας μας στο πλαίσιο του ρεπορτάζ οι δηλώσεις της μεταφέρθηκαν αυτολεξεί. Χωρίς κοψίματα και κολάζ, προκειμένου να αλλοιωθεί το νόημα τους ενώ παρουσιάζεται τόσο το απόσπασμα εξαιτίας προκλήθηκε όλη αυτή η αναστάτωση αλλά και όλος ο διάλογος όπως αυτός ακούστηκε και στο Πρωινό,

Αυτή η κίνηση της δημοσιογράφου φαίνεται πως εξόργισε την Ιώαννα Τούνη που αποφάσισε να απαντήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

“Με όλο το σάλο που προκλήθηκε με τις “τηλεφωνικές δηλώσεις” που έκανα προχθές θα ήθελα να μάθετε την αλήθεια που δεν είπα μέχρι τώρα, γιατί δεν ήθελα να εκθέσω ανεπανόρθωτα τη δημοσιογράφο που ευθύνεται για όλη αυτή τη τραγική παράνοια και την ύβρη που νιώθω τα τελευταία 24ωρα. Ποτέ μου δεν έδωσα τηλεφωνική συνέντευξη στη κ. Σάσα Σταμάτη. Storytime. Eιχα πάει στην εκπομπή της εν λόγω δημοσιογράφου πριν 2-3 χρόνια. Εκ τότε η ίδια με καλεί τηλεφωνικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να μάθει τι κάνω, πότε θα κατέβω Αθήνα, αν έχω πικάντικα νέα κτλ.. Πολλές φορές έχουμε μια ολιγόλεπτη συζήτηση και άλλες μετά από δική της παράκληση της δίνω κάποιες περισσότερες πληροφορίες πάνω σε θέματα που με αφορούν και συντάσσουμε μαζί κάποιο άρθρο. Προς έκπληξή μου διαπίστωσα χθες πως το φιλικό τηλεφώνημά της μεταφέρθηκε εν αγνοία μου σε συνέντευξη όχι μόνο σε μια εφημερίδα της κακιά ώρας αλλά ακόμη το πιο αστείο είναι ότι η Σάσα ηχογράφησε τη φιλική ιδιωτική κλήση μας παρά τη θέλησή μου” αναφέρει μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανάρτησή της.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε, ότι οι διαδικτυακοί της φίλοι την προτρέπουν να κινηθεί νομικά, αλλά δεν θα το κάνει:

Χθες στην εκπομπή “Πρωινό” προβλήθηκε το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης της Ιωάννας, δείχνοντας πως δεν παραποιήθηκαν τα λόγια της. Μάλιστα στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούστηκε κι ένα άλλο μέρος της συνέντευξης το οποίο δεν είχε φιλοξενηθεί στο κείμενο που δημοσίευσε η ΟΝtime στο φύλλο του Σαββάτου.

Παρακάτω ο διάλογος:

Σάσα Σταμάτη: Βλέπω στη Θεσσαλονίκη και έχω ανησυχήσει γιατί οι άνθρωποι έχουν πάθει μεγάλη ζημιά.

Ιωάννα Τούνη: Παντού έχουν πάθει μεγάλη ζημιά δεν έχουν πάθει μόνο στη Θεσσαλονίκη.

Σάσα Σταμάτη: Εννοώ είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα από την αρρώστια

Ιωάννα Τούνη: Τι λες βρε Σάσα ; Έλεος .

Σάσα Σταμάτη: Τι;

Ιωάννα Τούνη: Έ τι τι;

Σάσα Σταμάτη: Έχουνε κολλήσει πάρα πολλοί.

Ιωάννα Τούνη: Το έχουνε κολλήσει μέχρι το έχουν διασωληνωθεί και πεθάνει είναι τελείως διαφορετικά πράγματα. Ιός είναι και κολλάει τι να κάνουμε τώρα; Γιατί κάθε χρόνο φθινόπωρο δεν είναι κλειστά όλα τα σχολεία γιατί όλα τα παιδιά έχουν κλασικές ιώσεις φθινοπωρινές; Οκ. Μια η άλλη.

Σάσα Σταμάτη: Να προσεχείς αν και το έχεις περάσει

Ιωάννα Τούνη: Απάντηση το 99% των ανθρώπων το περνάνε σαν τίποτα. Κανονικά σε έναν τέτοιον ιό πρέπει να φέρεσαι έχεις δεν έχεις κάτι θεωρητικά σαν να έχεις κάτι

Read More

And More