Ιωάννα Τούνη: Αυτό είναι το ηχητικό απόσπασμα με την επίμαχη δήλωση για τα 800 ευρώ! (video)

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες από τη δήλωση της Ιωάννας Τούνη στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time για τα 800 ευρώ. Συγκεκριμένα, το μοντέλο ανέφερε στη δημοσιογράφο: “Όλα πάνε κατά διαόλου. Η Θεσσαλονίκη περνάει πολύ δύσκολα, η οικονομία πάει χάλια. Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν”.

Η εν λόγω δήλωση «άναψε φωτιές» στα social media, και μέσα σε λίγη ώρα χρήστες του twitter έφεραν το όνομα της ξανθιάς καλλονής στα πρώτα trends.

Την επόμενη ημέρα, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, τόσο με γραπτή δήλωση στα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όσο και με βίντεο στο οποίο, μεταξύ άλλων, ανέφερε: “Δεν αποκάλεσα ποτέ τεμπέληδες τους ανθρώπους που εργάζονται, οι οποίοι τέθηκαν σε αναστολή υποχρεωτικά από το κράτος και παίρνουν αναγκαστικά το επίδομα των 800 ευρώ. Υπάρχει όμως και μια τεράστια μερίδα ανθρώπων, οι οποίοι όχι απλά βολεύονται αλλά χαίρονται και με όλη αυτή την τραγική κατάσταση. Και κάθονται σπίτι και πληρώνονται και εύχονται να κρατήσει κι άλλους μήνες η καραντίνα. Βέβαια αυτό που δεν καταλαβαίνουν ακόμα είναι ότι σε δύο, τρεις, πέντε μήνες θέλουν επιτέλους να γυρίσουν στη δουλειά τους, μπορεί η επιχείρηση που δούλευαν να έχει χρεωκοπήσει και να μην υπάρχει πια… Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, δεν θα χαρακτήριζα ποτέ τεμπέλη έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει τεθεί αναγκαστικά σε αναστολή και θέλει να πάει στη δουλειά του και δεν μπορεί. Υπάρχει η μερίδα των ανθρώπων που θέλουν να κάθονται και να πληρώνονται…” .

Σήμερα η Ιωάννα Τούνη και η δήλωση της έχει βρεθεί στο επίκεντρο των τηλεοπτικών εκπομπών. Στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά, μάλιστα, προβλήθηκε και το ηχητικό απόσπασμα της επίμαχης δήλωσης στη Σάσα Σταμάτη.

Άκουσέ το:

Τα λεγόμενα της Ιωάννας Τούνη, λοιπόν, δεν παρερμηνεύτηκαν και στη δήλωση δεν έχει γίνει… κολάζ.

Read More

And More