Η Ιωάννα Τούνη είναι ξανά ερωτευμένη! (pic)

Σε μία από τις καλύτερες φάσεις της βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη το τελευταίο διάστημα!

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας μπορεί να πέρασε δύσκολα τους προηγούμενους μήνες, όταν διέρρευσε στα social media ένα ροζ βίντεο, που είχε ως αποτέλεσμα να χωρίσει από την τότε σχέση της με τον Χρήστο Τσεβρεντζή, ωστόσο, πλέον, όλα είναι καλύτερα. Η ίδια έχει ακολουθήσει τη νομική οδό εμπιστευόμενη τη δικαιοσύνη, έχει βρει και πάλι τους ρυθμούς της, ενώ όπως αποκάλυψε αργά το βράδυ της Κυριακής είναι ξανά ερωτευμένη!

Η Ιωάννα Τούνη έχει δημιουργήσει μια δυνατή σχέση με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram και έτσι συχνά τους ζητάει μέσα από το δημοφιλές “question sticker” να της θέσουν τις ερωτήσεις τους. Όπως πάντα, έτσι κι αυτή τη φορά, πολλά από τα ερωτήματα που δέχθηκε αφορούσαν την προσωπική της ζωή και ειδικότερα το αν βρίσκεται σε καινούργια σχέση. Η όμορφη Θεσσαλονικιά, λοιπόν, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει το πεδίο δηλώνοντας ότι… είναι και πάλι ερωτευμένη! Βέβαια, απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες, μιας και θέλει να προστατέψει όσο το δυνατόν περισσότερο το δεσμό της.

“Ισχύει, έχω σχέση! Με όλα όσα έχουν συμβεί στα προσωπικά μου τους τελευταίους μήνες, νιώθω πως δεν θέλω να σας πω/δείξω κάτι παραπάνω. Μην μου κρατάτε κακία. Πάντως είμαι πολύ καλά! Φτύστε με να μην το ματιάσουμε παιδάκια”, σημείωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Δες τη φωτογραφία:

Ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα της Ιωάννας Τούνη!

Read More

And More