Η Κ. Γκαγκάκη για την παραίτηση του Γ. Λεβέντη

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στην νέα εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη, με τίτλο ΄”Επτά” για την αποχώρηση της Κίρκης, το X-Factor, τους Καραμεροχαριτάτους,αλλά και για την παραίτηση- βόμβα του Γιώργου Λεβέντη από τον ΑΝΤ1.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη συγκινήθηκε με την αποχώρηση της Κίρκης από το X-Factor. ”Στεναχωρήθηκα και μπερδεύτηκα γιατί εγώ έχω ένα μεγάλο θέμα όταν μπερδεύω την λογική με το συναίσθημα. Με την λογική ήξερα πάρα πολύ καλά εδώ και αρκετές εβδομάδες ότι υπολείπεται από άλλα παιδιά.Έχει κάποια θεματάκια φωνητικά και το ξέρω, άρα το καταλάβαινα ότι θα συμβεί κάποια στιγμή.

Για το αν της αρέσει το X-factor είπε: ”Η αλήθεια είναι ότι περνούσα λίγο καλύτερα στα δύο πρώτα. Φέτος αρχίζω και κουράζομαι πολύ. Πάντα όταν τελειώνει το αισθάνεσαι κουρασμένος και περνούν τρεις- τέσσερις μήνες που είναι το διάλειμμα και αρχίζεις να αναπολείς. Ξέρω ότι θα φτάσει η στιγμή που θα πω ποτέ ξανά, αλλά ποτέ δεν λέω ποτέ τελικά”.

Για το δίδυμο Καραμέρος- Χαριτάτος που φέτος έχουν πέσει στην δεύτερη θέση τηλεθέασης είπε: ”Θεωρώ ότι αυτο που συμβαίνει φέτος με τον Σπύρο και το Γιώργο τους αδικεί, γιατί δεν θεωρώ ότι μόνο η περσυνή χρονιά ήταν η επιτυχία τους, τόνισε.

Για την παραίτηση του Γιώργου λεβέντη δήλωσε: ”Τι να σου πω ότι δεν στεναχωριέμαι; θα σου πω ψέμματα, στεναχωριέμαι πολύ. Νομίζω ότι όλοι στεναχωριόμαστε. Είναι μια μεγάλη και σημαντική πρόταση. Για το Γιώργο είναι μια κίνηση καρίερας που του αρέσει πολύ, γιατί συνδυάζει και την τηλεόραση και τη μουσική. Μπορώ να τον καταλάβω γιατί αν γνωρίσει κανείς το Γιώργο και δει ότι έχει μια νομαδική φύση, αφού μετακινείται συνεχώς. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε ότι θα συμβεί κάποια στιγμή αυτό και το ξέραμε αρκετούς μήνες τώρα.

Read More

And More