“Η κακιά μάγισσα… παραιτείται”! Ενα ονειρικό παραμύθι για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά…

Ο μαγικός κόσμος των παραμυθιών είναι εδώ… Είναι εδώ μας ανοίγει την πόρτα του και υπόσχεται – όπως και κάθε άλλη φορά άλλωστε – να μας χαρίσει μοναδικά ταξίδια. Ταξίδια στο μαγικό κόσμο της αθωότητας και του ονείρου… Ταξίδια στο μαγικό κόσμο της αθωότητας και του ονείρου, εκεί που πάντα κερδίζει το καλό και το κακό παίρνει ένα γερό μάθημα… Εκεί όπου χωρούν μαζί μάγισσες, νεράιδες, δράκοι, πρίγκιπες, κάστρα και πολλά χρώματα… Τα χρώματα της αγάπης!

“Η κακιά μάγισσα παραιτείται”, είναι το ολοκαίνουργιο, ζεστό-ζεστό παραμυθάκι που μόλις έβγαλε από τον φούρνο η εκδοτική εταιρία “Μεταίχμιο” και φέρει την υπογραφή της Αλεξάνδρας Τσόλκα. Η γνωστή δημοσιογράφος για την… σωτηρία της ψυχής της, αλλά και της δικής μας, κατάφερε ανάμεσα σε όοοοολα τα άλλα με τα οποία καταπιάνεται, να προλάβει και να ετοιμάσει το ολοκαίνουργιο παραμύθι της.

΄Ενα παραμύθι το οποίο διαβάζει κανείς με μια ανάσα… ‘Ενα παραμύθι το οποίο πίστεψέ με θα λατρέψεις κι εσύ, αλλά θα λατρέψουν και όλοι οι μπόμπιρες και οι μικρές κυρίες που θα έχουν την τύχη παρέα με αυτό, να παραδωθούν στα χέρια του Μορφέα!

Η Κάκια δουλεύει τα καλοκαίρια ως η Κακιά Μάγισσα των παραμυθιών. Οταν τελειώνει η δουλειά της χτυπάει την κάρτα της, βγάζει το μακιγιάζ και επιστρέφει σπίτι της. Η Κάκια αγαπάει πολύ τα παιδιά αλλά, όταν έψαχνε για δουλειά, ο μόνος ρόλος που είχε απομείνει, – επειδή δεν τον ήθελε κανείς άλλος -, ήταν αυτός της Κακιάς Μάγισσας.

Στεναχωριόταν ,όμως, που τρόμαζε τα παιδιά, που έπρεπε να είναι και κακιά, αλλά και κακάσχημη, εκείνη που ήταν στ ΄αλήθεια μια κοκέτα και επιπλέον δεν της άρεσε να φοράει μαύρα. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, δεν είχε και πολλή δουλειά, γιατί στα καινούργια παραμύθια δεν υπήρχαν Κακές Μάγισσες.

Για όλα αυτά αποφάσισε να μιλήσει στους συναδέλφους της, στη συνάντηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Παραμυθιών!

Την υπέροχη εικονογράφηση υπογράφει η Σοφία Παπαδοπούλου


Read More

And More