Η Καλομοίρα επιστρέφει στις ΗΠΑ: «Πολλή δουλειά για μια νέα εποχή που ξεκινά»

Η Καλομοίρα λίγο πριν τα φετινά Χριστούγεννα, επέστρεψε στην Ελλάδα για την εμφάνισή της στο MadWalk 2022 και το εντυπωσιακό act που παρουσίασε επί σκηνής

Μιλώντας για τη ζωή της στις ΗΠΑ αλλά και την μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, η Καλομοίρα σε κάθε της συνέντευξη, δεν παρέλειψε να εκφράζει την αγάπη της για την Ελλάδα, κάτι το οποίο έκανε και στη νέα της ανάρτηση.

Η Καλομοίρα αποχαιρετά για άλλη μια φορά την Ελλάδα, έτοιμη να επιστρέψει στις ΗΠΑ και στο πλευρό της οικογένειά της. Η δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από την παραλία η pop τραγουδίστρια μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Αγαπάω την Ελλάδα μας, τον τόπο μας, τους ανθρώπους, τα πάνταααα τοοοόσο πολύ! Κάθε φορά που έρχομαι Ελλάδα προσπαθώ να κάνω όσα πιο πολλά μπορώ να ζήσω την κάθε στιγμή.  Αυτό το ταξίδι ήταν γεμάτο με νέες εμπειρίες, πολλά συναισθήματα, πολλή χαρά και πολλή δουλειά για μια νέα εποχή που έρχεται…trust me! Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη. Τη σέβομαι, την εκτιμώ με απογειώνει και σας την επιστρέφω με όλη μου τη δύναμη», έγραψε στο instagram η Καλομοίρα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

Read More

And More