Η καμαρίερα της Marie- Chantal, της έκανε μήνυση για παράνομη απόλυση!

Η Μαρί Σαντάλ σύζυγος του Παύλου, γιού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, βρέθηκε αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη όταν της έκανε μήνυση η καμαριέρα της για παράνομη απόλυση. H Μαρί απασχολούσε επί δύο χρόνια την Σουζάνα Ντάνιο η οποία εργαζόταν για εκείνη ως οικιακή βοηθός και περιστασιακά ως νταντά των 5 παιδιών της.

Τον περασμένο Απρίλιο όμως την απέλυσε. Η Σουζάνα κατέφυγε στη βρετανική δικαιοσύνη καθώς έκρινε ότι την απέλυσαν άδικα: ”Το παλιότερο προσωπικό με ζήλευε. Μετά από τρεις μήνες δουλειάς ο μισθός μου αυξήθηκε. Η εργοδότριά μου γνώριζε ότι έκανα πολύ καλά την δουλειά μου. Το παλαιότερο προσωπικό όμως κατασκεύαζε ιστορίες, κουτσομπολιά και ψέματα για να της κάνει πλύση εγκεφάλου. Με κατηγόρησαν ότι έκλεβα ρούχα, ότι κοιμόμουν στους ξενώνες, ότι δεν άκουγα και ότι ήμουν αγενής”.

Η υπηρέτρια αρχικά ζητούσε 10.000 λίρες καθώς – όπως υποστηρίζει – δεν την είχαν προειδοποιήσει για την απόλυσή της κι έτσι έμεινε ξαφνικά χωρίς δουλειά. Ωστόσο ο δικηγόρος της Μαρί έριξε το ποσό στις 7.500 λίρες, καθώως θεώρησε πως τα χρήματα που της αναλογούσαν ήταν έξι μισθοί.

Έτσι την αποζημίωσε με 7.500 λίρες δηλαδή 8.850€ και έληξε εκεί η ιστορία.

Όπως δημοσιεύει σημερα η Daily Mail, η οποία μάλιστα αποκαλεί τη Μαρί Σαντάλ πριγκίπισσα τς Ελλάδας και σύζυγο του πρίγκηπα της Ελλάδας , παραδέχτηκε μέσω του δικηγόρου της ότι πράγματι την απέλυσε άδικα.

Read More

And More