Η Κατερίνα Δαλάκα στο “Μαζί σου” – Η αμοιβή από το Survivor και ο έρωτας με τον Ατακάν [video]

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μαζί σου” και παραχώρησε στην Τατιάνα Στεφανίδου την πρώτη της συνέντευξη μετά την νίκη στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Το ότι δεν κέρδισα την πρώτη φορά, πιστεύω ότι οφείλεται σε ένα μεγάλο ποσοστό ότι είμαι γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σχετικά με τα χρήματα που πήρε, επεσήμανε: «Ισχύει ότι πήρα πάρα πολύ καλή αμοιβή. Οι καιροί είναι δύσκολοι και όταν σου δίνονται κάποιες καλές ευκαιρίες στη ζωή σου, πρέπει να τα ζυγίζεις τα πράγματα και να βλέπεις τι είναι καλό για σένα, για το μέλλον σου και την οικογένειά σου. Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή».

Όσο για το αν ερωτεύτηκε τον Ατακάν κατά την παραμονή της μέσα στο reality επιβίωσης, εξομολογήθηκε: «Όχι. Εγώ στο παιχνίδι μπήκα καθαρά για τον στόχο που είχα. Το ότι αναπτύσσονται σχέσεις, φιλίες και ότι τα συναισθήματα εκεί μέσα είναι έντονα, ο καθένας μπορεί να το μεταφράσει με διαφορετικό τρόπο. Γενικά, είμαι ένα άτομο που αν έχω κάτι το λέω ξεκάθαρα, δεν κρύβομαι. Νομίζω δεν είναι ντροπή να νιώθεις κάποια πράγματα».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More